Кінь БоДжек / Коняка БоДжек
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.7
27 025
2
+2729

Опис Кінь БоДжек / Коняка БоДжек

Мультсеріал-несподіванка, одна із найпопулярніших сатиричних трагікомедій останнього десятиріччя!

Сюжет розгортається в світі, де частина людей виглядає людьми, а частина – людиноподібними тваринами. Кожна тварина – та ж людина, але із характерними повадками тварин. Так, головний герой – справжній кінь, колишня зірка популярного сіткому, а нині нероба та алкоголік на ім'я БоДжек. Швидкий успіх, слава і гроші прийшли рано, не змушуючи БоДжека працювати над собою. Він має повний матеріальний достаток, але не відчуває себе щасливим. БоДжек усвідомлює проблему - він постійно ображає почуття дорогих йому людей - і намагається змінюватися, відкидаючи минуле, немов аркуш паперу, зіпсований поганим сценаристом, але не завжди здатний на це і продовжує катувати себе своїми помилками…

Мультсеріал «Кінь БоДжек» (2014) не для дітей. А от дорослим варто дивитись відмінну сатиру на Голівуд в українському перекладі.

Дивитися Кінь БоДжек / Коняка БоДжек онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. чарівно
    #2 чарівно Рутульці 21 вересня 2022 15:37
    Локалізація і озвучка чудові!
    От дивлюсь 2 серію 2 сезону і з'явилась асоціація, що Боджек це українці, які вже 7 місяців торочать, щоб не жаліли рускіх, а всі інші-це світ.
    +1
  2. Гість Єлизавета
    #1 Гість Єлизавета Рутульці 27 липня 2022 18:26
    найулюбеніший мультсеріал! озвучка геніальна, особливо подобається DontStopProd. є сумнівний досвід переглядання російською... українською ж, на мій погляд, набагато краще підібрані голоса! та й локалізація рідніша)))))
    +6
Авторизація