Люди в Чорному: Інтернешнл
FHD 1080p
0
46
9
+3755

Опис Люди в Чорному: Інтернешнл

Симпатичний та веселий спін-офф культової франшизи MiB про важку роботу таємної служби, що таємно від громадян слідкує за життям інопланетян на Землі.

Головна героїня – талановита але дещо схиблена дівчина, якій в далекому дитинстві після контакту з інопланетянином забули стерти пам'ять співробітники агентства «Люди в чорному». Все життя вона присвятила тому, щоб знайти цю таємничу організацію: здавала всі іспити на відмінно і пошепки вмовляла співробітників всіляких ЦРУ і ФБР провести її до тих, хто працює з прибульцями – але марно, усі над нею тільки сміялися. Але волею випадку дівчина все ж потрапляє в американський офіс MiBі після вдалого іспиту її приймають на роботу. Дівчина стає агентом Ем і отримує перше завдання завдання в Лондоні, де вона разом з красенем-агентом Ейч повинна знайти зрадника в рядах організації…

Фільм «Люди в чорному: Інтернешнл» (2019) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам фантастичних комедій.

Дивитися Люди в Чорному: Інтернешнл онлайн українською в HD
На жаль, ми втратили базу фільмів та оновлюємо наш плеєр. Вибачте за незручності.
Плеєр Трейлер
Відгуків 3:
Залишити відгук
Написати відгук

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
  1. Владислав
    #1 Владислав 5 травня 2021 17:28
    Дуже тупий сюжет фільму. Невже не можна було придумати сюжет, в якому в головних героїв інтелекту більше, ніж в голуба?
    +1
  2. Yuriy03
    #2 Yuriy03 9 лютого 2022 22:06
    Жалюгідний ребут з феміністичним нахилом. Тут жінка розумничка, а от мужик тупий інфантил. Невже у фільмі 1997 року Сміт чи Джонс були такими дебілами? Ні! Соні двічі показала у своїх фільмах (цей та мисливці за привидами) персонажа ХЕМСВОРТА як ідіота.
    До оригіналу ой як далеееееко. НЕ смішно, тупо.
    4/10 сміття.
    0
  3. Єгор
    #3 Єгор 8 січня 2024 00:41
    класно мені сподобалося
    0
Авторизація