Земля привидів
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
9 516
2
+1820

Опис Земля привидів

Атмосферний, похмурий, жорстокий та динамічний містичний слешер про звичайну родину, схиблених маніяків та привидів минулого. 

За сюжетом, мати-одиначка Колін та її дочки-підлітки Бет і Віра переїжджають в будинок в невеличкому провінційному селі, що дістався дівчатам у спадок від тітки. Покійна колекціонувала ляльок, і споруда виявляється вщерть забита старовинними і химерними іграшками. В першу ж ніч на новому місці на сім'ю нападають двоє маніяків-садистів. Дівчатам лише дивом вдається врятуватися. Проходять роки. Бет стає відомою авторкою жахастиків, а ось Віра так і не може оговтатись від шоку. Вона сходить з розуму і кожен день знову і знову переживає події фатальної ночі. Колін може лише піклуватися про неї і сподіватись, що щось зміниться. Коли Бет повертається додому, щоб допомогти матері, її починають відвідувати страшні марева, і вона розуміє, що кошмар для їхньої родини ще далеко не закінчено…

Фільм «Земля привидів» (2018) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам драматичних жахастиків.

Дивитися Земля привидів онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Ksy
    #2 Ksy Троянці 15 лютого 2023 17:24
    Можна дивитись.Тримає у напрузі. Але..добре,що все добре...
    0
  2. Гість Yuri
    #1 Гість Yuri Рутульці 6 серпня 2021 10:58
    Кращий хоррор, що я бачив за останній час. У фільмі все так як у описі до нього, але потім стається твіст, який перевертає все. Це скоріше психологічний хоррор. Якщо не можете дивитися насильства над жінками проходьте мимо.
    Після перегляду побачив, що режисер даного кіно зняв французький оригінал фільму "Мучениці", тому фільми в цьому плані схожі.
    7.5/10 нарешті щось більш-менш оригінальне серед сміття, яке сьогодні знімають.

    P.S. сюди навіть Лавкрафта приплели)
    +3
Авторизація