Море спокуси
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.4
23 889
3
+2125

Опис Море спокуси

Досить цікавий, хоч і нуднуватий драматичний трилер про рибака, кохання і домашню агресію, що призводить до помсти. 

За сюжетом, похмурий рибалка з острова Плімут на ім’я Бейкер Ділл, який заробляє тим, що розважає риболовлею туристів, а у вільний час полює на одну особливу рибу - величезного коропа, що вже кілька разів зривався з його гачка. Десь далеко, в минулому житті, у нього були дружина і син, але коли Бейкер служив в Іраку, дружина пішла до жорстокого багатія. Одного разу вона якимось чином знаходить Бейкера і скаржиться, що чоловік тероризує і її, а також і їх з Бейкером сина. Вона просить ветерана розібратися з чоловіком, вбити його, поки той буде рибалити у відкритому морі. Бейкер спочатку не погоджується, але деякі нові подробиці підштовхують рибалку на радикальні дії…

Фільм «Море спокуси» (2019) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам драматично-детективних історій.

Дивитися Море спокуси онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Artifact
    #3 Гість Artifact Рутульці 21 листопада 2023 04:17
    Псіходел) Схоже чимось на кіно "Сходи Іакова". Ну і з Матрицею деякі паралелі. Людям з ослабленою психікою дивитись з обережністю.
    0
  2. glormond
    #2 glormond Троянці 17 лютого 2023 23:11
    Дуже цікавий і оригінальний фільм! Коли починав дивитись і на думку не спадало, як все повернеться зрештою. І приберіть з опису фразу «нуднуватий», це збиває з пантелику тих, хто хоче подивитись і буде сумніватись, ніфіга він не нуднуватий! Раджу подивитись всім любителям оригінальних сюжетів з призованим смислом.
    +1
  3. vlady777
    #1 vlady777 Троянці 13 квітня 2022 15:42
    декілька разів передивлявся
    +2
Авторизація