Пастка-22
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.8
10 286
1
+1921

Опис Пастка-22

Чудова екранізація блискучого антивоєнного сатиричного роману Джозефа Хеллера про неможливість вирватись із системи та ухилення від служби в армії. 

Події розгортаються на сонячному острjві Піаноза в Середземному морі у 1944 році. Розквартировані на острові американські пілоти щодня бомбардують позиції Вермахту. Багато льотчиків вже давно виконали норму бойових чергувань і отримали право на звільнення, але повернутися на велику землю у них не виходить - командування постійно збільшує кількість бойових вильотів. Бомбардувальник Джон Йосеріан шукає способів як найшвидше демобілізуватись з армії, вигадуючи різні причини своєї неспроможності служити в армії. Він навіть вирішує прикинутись божевільним. Але хитра Пастка-22 зводить його легенду нанівець, адже людина, яка усвідомлює смертельну небезпеку, не може бути божевільним, а божевільні війни не бояться.  Тому Йосеріан та його друзі продовжують варитися у військовому і бюрократичному пеклі…

Серіал «Пастка-22» (2019) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам військової драми та комедії.

Дивитися Пастка-22 онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Остап
    #1 Остап Рутульці 15 серпня 2022 13:37
    Чудовий серіал, аж дивно що такі ще знімають - без тієї всієї лівацької пропаганди.
    +6
Авторизація