Світ Юрського періоду
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7
76 171
0
+8795

Опис Світ Юрського періоду

Доволі вдале та надзвичайно яскраве перезавантаження культової франшизи про парк розваг, де головним атракціоном є доісторичні рептилії. 

За сюжетом, з моменту невдалого запуску першого Парку Юрського періоду минуло двадцять років, про трагедію забули, і на острові Нублар відкрили новий парк динозаврів, що отримав назву «Світ Юрського періоду». Керує парком Клер Дірінг, яка думає лише про прибутки і прекрасно знає, що не можна стояти на місці, тому активно підтримує бажання начальства вирощувати нові види динозаврів за допомогою генної інженерії. Її нове творіння - рептилія Індомінус Рекс, нещадний і надзвичайно розумний ящір, в ДНК якого місцеві вчені намішали стільки всього, що навіть перебувати з ним поруч небезпечно. І природно, що Індомінус Рекс виривається на свободу - як раз в той момент, коли до Клер приїжджають погостювати її племінники. Рятувати ситуацію доведеться колишньому морському піхотинцю Оуену Грейді, який спеціалізується на дресируванні рапторів…

Фільм «Світ Юрського періоду» (2015) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам фантастичних пригод.

Дивитися Світ Юрського періоду онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація