Зоотрополіс
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
0
296 202
3
+233263

Опис Зоотрополіс

Блискуче анімаційне творіння студії Walt Disney, справжній шедевр, відмінна історія про шлях до мрії, дружбу та небезпечні пригоди. 

Події розгортаються у світі тварин, у величезному місті Зоотрополіс. Часи коли тварини ділилися на хижаків і травоїдних, а одні полювали на інших залишилася в минулому. Тепер все тварини стали розумні, і навчилися жити разом, не пожираючи один одного. Але навіть в цій утопії трапляються злочини, і провінційна зайчиха Джуді Гоппс з самого дитинства мріє стати офіцером поліції. Хоча зазвичай на службу беруть лише великих і потужних звірів на зразок тигрів, ведмедів чи слонів, Гоппс пробивається крізь важкі випробування поліцейської академії і стає першим в історії мегаполісу Зоотрополіс вухастим поліцейським. Але її пригоди лише починаються…

Мультфільм «Зоотрополіс» (2016) буде цікаво дивитись наживо як дітям, так і дорослим, а особливо в українському перекладі.

Дивитися Зоотрополіс онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. bobmaslyk 7952
    #2 bobmaslyk 7952 Рутульці 18 вересня 2022 00:15
    Обожнюю цей мультик, Джуді молодець не дивлячись на всі складнощі та те що вона всього лише маленька зайка вона змогла доказати що воня є справжньою поліцейською та може розкривати най заплутаніші історії. З неї можна зробити зробити круте NFT від IguVerse в другій частині))
    +17
  2. IronHammer
    #1 IronHammer Троянці 22 січня 2021 01:50
    А чому у вас майже на всіх мультфільмах відеоряд кацапський!?
    -5
    1. Eney
      #0 Eney Божества 22 січня 2021 03:04
      Не перебільшуйте і не дезінформуйте! Кацапський відеоряд лише на декількох одиницях контенту, обумовлено доступністю матеріалу на момент завантаження.
      +8
Авторизація