Захар Беркут
Трейлер
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.8
39 694
2
+4660

Опис Захар Беркут

Довгоочікуваний і перший в історії України історичний блокбастер знятий україно-американською командою під керівництвом режисерів Ахтема Сеїтаблаєва та Джона Вінна, за мотивами однойменної історичної повісті Івана Франка.

Події розгортаються у 1241 році. Печенізький хан Тугар Вовк прибуває з донькою Мирославою в Тухольщину в Карпатах, де король Данило подарував йому землі.Вельможа бажає навести свої порядки на тухольській землі, але люди тут звикли жити незалежно, тому місцева громада на чолі зі старостою Захаром Беркутом чинить опір прибульцю. Протистояння громади та Тугар Вовка закінчується тим, що місцеві мешканці виганяють прибульця. Але на землі Руси-України насувається монгольська навала і Тугар Вовк відправляється в стан ворогів, аби присягнути на віру вождям окупантів та використати їх силу для задоволення власних амбіцій…

Фільм «Захар Беркут» (2019) напевно зможе задовільнити навіть вибагливого українського глядача, а потужний саундтрек від групи «Океан Ельзи змусить глядачів додивитись фільм до закінчення титрів.

Дивитися Захар Беркут онлайн українською в HD
Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Eireesa
    #2 Eireesa Троянці 3 січня 2023 14:46
    File not found 😒
    +1
  2. Микита
    #1 Микита Троянці 19 жовтня 2019 07:49
    Вже сходив на фільм в кіно і всім раджу! Захар Беркут точно нікого не здивує поворотами сюжету, але те як він знятий, мммм... Це друзі мої голлівудський рівень операторської роботи. Я не знаю як воно буде дивитись на комп'ютері цей фільм, бо він все ж знятий для великого екрану. Сейтаблаєву респект також. Вже вкотре. Це ознака майстерності.
    +9
Авторизація