Проста послуга
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.8
65 045
4
+8593

Опис Проста послуга

Відмінна суміш детектива та комедії про матір одиначку з затишного провінційного містечка, що несподівано потрапляє в череду заплутаних обставин. 

Головна героїня - бадьора, доброзичлива і безробітна молода вдова на ім’я Стефані. Вона безуспішно веде кулінарний відеоблог на двісті підписників, виховує сина і приймає настільки активну участь у позакласній роботі, що інших матусь добряче дратує. Одного дня вона знайомиться з витонченою жіночкою Емілі, чий син ходить в той же клас, що і син Стефані. Емілі людина з «іншого світу». Вона живе в розкішному будинку з чоловіком-письменником, їздить на роботу в Нью-Йорк, де займається PR модного дизайнера, розкуто жартує, розмірковує про секс утрьох і обідає нерозбавленим джином. Дуже швидко Стефані і Емілі стають кращими подружками, а остання навчилася використовувати іншою в якістю безкоштовної няні. В один прекрасний день Емілі вкотре залишає сина у Стефані та безслідно зникає…

Фільм «Проста послуга» (2018) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам легких, але заплутаних детективних комедій.

Дивитися Проста послуга онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. R72KY
    #3 R72KY Троянці 10 березня 2023 07:46
    Добре ''закручений'' ''кримінал'', про те, як одна курвИська
    перекурвИла іншу ''мамУсю-курвУсю''.
    Динамічне кіно.
    Дякую.
    0
  2. Lussia66Sam
    #2 Lussia66Sam Троянці 29 жовтня 2022 15:37
    Обожнюю цей фільм! Гра акторів, атмосфера - все на вищому рівні. Замітні відмінності від сюжету книги, але обидва варіанти варті уваги) Раджу до перегляду)
    +1
  3. Гість Natali
    #1 Гість Natali Рутульці 24 червня 2022 21:02
    Бідолашна Емілі! все життя впахувати з довох і от навколо самі невдахи та заздрощі! +сестра-наркоманка-мільйон-долларів..
    Може хоч у вʼязниці людина відпочине)) Стафані - кінчена brotherfacker, бує
    +1
    1. Гість Guest
      #0 Гість Guest Рутульці 15 жовтня 2022 14:56
      згодна - Стефані то стерво, а прикидається бідолашною жертвою
      +1
Авторизація