Вартові / Хранителі
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.2
18 819
3
+3056

Опис Вартові / Хранителі

Відмінний супергеройський екшн від телеканалу НВО знятий на основі відомого графічного роману видавництва Алана Мура та Дейва Гіббонса від DCcomics.

Події розгортаються в альтернативній реальності, у всесвіті де супергерої з'явилися ще у 1940-1960-х роках, тому навіть допомогли уряду США виграти війну проти комуністів у В'єтнамі. Хоча творці серіалу відійшли від канонів та зняли більш прогресивний та сучасний проект про команду суергероїв.

Події розгортаються через 34 роки після подій оригінального коміксу. Не зважаючи на те, що супергерої зуміли допомогти уряду уникнути ядерної війни, вони продовжують перебувати поза законом. Частина надлюдей об’єднується для підготовки повстання, а ще частина бажає запобігти революції. Але в це протистояння супергероїв вплутуються фантастичні обставини, які змінюють розклад сил у світі…

Серіал «Вартові» або ж «Хранителі» (2019) буде цікаво дивитись наживо усім шанувальникам пригодницьких бойовиків про супергероїв.

Дивитися Вартові / Хранителі онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. taysey
    #3 taysey Троянці 28 вересня 2022 21:48
    Серіал топ , тількі щоб він для вас був топовим треба вникати в перші 5 серій а після них вам він зайде
    0
  2. Михайло Копич
    #2 Михайло Копич Троянці 12 січня 2021 20:46
    серіал просто бомба!!!
    +1
  3. Twitterman
    #1 Twitterman Рутульці 6 листопада 2019 00:23
    Офігєнчик! Думав буде постна фігня, а вийшло досить вишукано. Хто фанатіє від фільма - це не те саме. Налаштовуйтесь на хрінь, тоді побачте що не все погано)) Був налаштований негативно
    6 але серіальчик зайшов. І озвучка дуже вдала, DontStopProd рулить.
    +7
Авторизація