Розчарування
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.2
83 745
1
+102110

Опис Розчарування

Відмінна сатирична пародія на сучасність, показана крізь призму казкового середньовіччя. 

Головна героїня – дівчина з важким характером, грубувата принцеса на ім’я Тіабіні. Її батько, король казкового королівства Дрімландія звик вирішувати справи за допомогою політично вигідних шлюбів, тому видає свою дочку Тіабіні заміж за сусідського принца. Принцеса Бін не поспішає під вінець, адже полюбляє насолоджуватись розгульним життям, вічно пити пиво і встрявати в різні халепи, тому тікає з весілля, випадково вбивши нареченого і подружившись з дурним ельфом, а також з особистим демоном, якого всі приймають за кота…

Мультсеріал «Розчарування» (2018) доступний українською мовою. Варто дивитись наживо усім шанувальникам творчості геніального Мета Грюнінга.

Дивитися Розчарування онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. folion
    #1 folion Троянці 24 березня 2024 11:49
    Перший сезон видався бомбезним, другий трохи просів. А от третій, хоч і був врізаний на половину, однак став дуже нудним і повільним по відчуттям, дивився його на х1.5, бо надто все довго тягнулося. Перший сезон мав свій шарм, свою романтику, другий трохи втратив, коли збільшилась локація, а от третій взагалі розпустив усе, що мав. Так, були кілька вдалих серій, кілька цікавих поворотів і моментів, однак загалом - дуже слабенько і серіал скотився.

    1 сезон - 8
    2 сезон - 7
    3 сезон - 6
    0
Авторизація