Скажені пси
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.3
16 058
1
+3739

Опис Скажені пси

Один з перших шедеврів геніального Квентіна Тарантіно про гангстерів, провалене пограбування та пошуки щура, який зумів затертися до команди грабіжників. 

За сюжетом, кримінальний авторитет Джо Кеббот та його син Едді планують провести пограбування ювелірного магазину, тому збирають найпрофесійніших і перевірених роками грабіжників, для того щоб ті обікрали крамницю. Ці хлопці раніше не були один з одним знайомі, але Джо не особливо і хоче знайомити гангстерів між собою, бо якщо зловлять одного, він може спокійно здати всіх інших. Тому він забороняє їм називати один одному свої імена, а придумує їм клички - Містер Білий, Містер Блондин, Містер Помаранчевий, Містер Синій, Містер Коричневий, Містер Рожевий.

В ході пограбування щось йде не так, поліція приїхала раніше, ніж була повинна, тому, прихопивши діаманти, хлопці звалюють хто куди, а пізніше збираються на занедбаному складі. Ясна річ, серед них хтось один - стукач. Хлопці намагаються розібратись хто саме…

Фільм «Скажені пси» (1992) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам класики кримінального кіно.

Дивитися Скажені пси онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Ksana V
    #1 Ksana V Троянці 13 травня 2023 19:01
    Щось якось не вразив, певний сенс є, але захвату не викликав. Мабуть не моє)
    -1
Авторизація