Шпигун
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.9
18 727
2
+182182

Опис Шпигун

Відмінна історико-біографічна драма про видатного ізраїльського розвідника Елая Коена, який завдяки своєму особливому акторському таланту, зумів затертись у найвищі владні кола Сирії.

Події розгортаються на початку 1960-х років. За сюжетом, спецслужби Ізраїлю вербують звичайного бухгалтера з універмагу на ім’я Елі Коена і після проходження інтенсивного військового курсу його зараховують на службу в Моссад. Протягом наступних років Коен, що володіє фотографічною пам'яттю і талантом миттєво вживатися в різні образи, мандрує світом в спробах потрапити в близькі до уряду Сирії кола. Згодом, ставши впливовою фігурою в Дамаску, Елі починає регулярно передавати стратегічно важливу інформацію розвідці Ізраїлю…

Міні-серіал «Шпигун» (2019) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам шпигунських трилерів.

Дивитися Шпигун онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. GONZO
    #2 GONZO Рутульці 5 листопада 2021 22:56
    Напружена, і сильна історія Людини, яка вірила в ідею своєї країни, і перш за все в себе! Кожному глядачеві, який повинен преглянути цей фільм, мушу сказати: любіть, поважайте і захищайте свою країну, оскільки ви і є країна!
    +6
  2. Сергій Лемберг
    #1 Сергій Лемберг Рутульці 16 листопада 2019 18:25
    Ого! Не очікував такого від Саші Берон Коена. 10 з 10! Акторська гра, драматична лінія - просто відмінно. Взагалі полюбляю шпигунські історії, особливо про Моссад. Сподіваюсь колись і СВР зможе таких шпигунів в РФію відправляти.
    +7
Авторизація