Брати по зброї
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
9.4
43 477
4
+5965

Опис Брати по зброї

Абсолютно геніальна військово-історична драма від Стівена Спілберга і Тома Генкса створена за однойменною книгою історика і біографа Стівена Ембровза про бойовий шлях роти E (Easy) 2-го батальйону 506-го парашутно-десантного полку 101-ї повітряно-десантної дивізії США. Головні герої пройдуть сповнений жахливих випробувань шлях від тренувального табору в Таккоа, штат Джорджія, через висадку в Нормандії, і до кінця війни.

В центрі сюжету - долі і життя реальних людей. Одні історії - зовсім короткі, зворушливі і пронизливі, про людей, що з'явилися лише на мить, і все-таки не зникли безслідно. Солдати, хлопчаки, які ледве почали жити, ледь знайшли в собі достатньо сили і сміливості для справжніх подвигів та загибли занадто рано. Інші - ті, хто дивом зміг вижити в м'ясорубці війни і повести за собою інших. Сильні і самовіддані, безстрашні і талановиті, такі прості, звичайні хлопці, що змогли стати героями свого часу…

Міні-серіал «Брати по зброї» (2001) можна дивитись та передивлятись безліч разів, особливо шанувальникам військово-історичної драми і особливо в українському перекладі.

Дивитися Брати по зброї онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Dr.Grill
    #4 Dr.Grill Рутульці 10 листопада 2023 19:56
    Відверто слабкий серіал - в першу чергу через жалюгідний підбір акторів: Боббі Аксельрод у ролі крутого сержанта?? Рос з друзів у ролі drill sergeant?? Купа другорядних акторів з фільмів Гая Річі типу Snatch?
    Графіка висадки теж бажає кращого - у порівняні з Воятувати рядового Райана, наприклад…
    Єдине, що сподобалось - це український переклад, особливо гуцульський говір шотландця! Але навіть із таким чудовим перекладом не зміг подивитись навіть 2 серії.
    -3
  2. Олександр Л
    #3 Олександр Л Рутульці 11 вересня 2022 22:45
    Дякую режисерам та акторам. Перший англійський фільм про ІІ світову війну, який дійсно сподобався. Постійно держе в напрузі. Дуже реалістичний.
    +3
  3. Гість Віктор
    #2 Гість Віктор Рутульці 17 січня 2021 20:31
    Мабуть найкращий серіал США про Другу світову війну!
    10/10
    +5
  4. Микита
    #1 Микита Троянці 27 жовтня 2019 11:22
    Оце справжній шедевр. Дякую! Фільм сподобається більшості любителів такого жанру. Тут присутній величезний історичний аспект, починаючи від деталей, таких як військова форма не тільки ВДВ США, але і інших підрозділів армій різних країн, різноманітна бойова техніка, бойові історичні події та ситуації супутні їм. Потужні спецефекти війни в різних ситуаціях: містах, лісових масивах, повітрі і т. п. Акторська гра на висоті, швидше за все кожен виділить свого кращого героя. 10 з 10!
    +9
Авторизація