Думками навиворіт
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.1
310 521
1
+277319

Опис Думками навиворіт

Дотепний і зворушливий анімаційний шедевр від студії Pixar про живі емоції в голові маленької дівчинки. 

За сюжетом, в голові голові маленької Райлі Андерсон від дитинства живуть емоції. Найсильніша з них – Радість, яка намагається не підпускати до пульта управління дівчинкою своїх колег Смуток, Гидливість, Страх та Гнів. Поки дитині не виконується 11 років, Радість справляється з цим завданням. Але потім батько Райлі перевозить сім'ю з Міннесоти до Сан-Франциско, дівчинка виявляється далеко від друзів, улюбленої ковзанки і звичного життя. Після цього утримати Смуток від пульта управління виявляється неможливо. А коли Радість все ж намагається це зробити, збій системи забирає її та Смуток в глибини пам'яті Райлі…

Мультфільм «Думками навиворiт» (2015) доступний українською мовою, тож його буде цікаво дивитись наживо усім як дітям, так і дорослим.

Дивитися Думками навиворіт онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Bulldog
    #1 Bulldog Троянці 18 вересня 2023 21:50
    Один з небагатьох мультфільмів, які варто дивитися не лише заради розваги і не соромно переглядати і в дорослому віці. Більш ніж достатньо розкрита проблема дорослішання та сімейних відносин, наявна модель "батьки - діти (підлітки)" пробиває якщо не на ностальгію, то на емоції вже точно. 10/10, вподобайка, Улюблене.
    +5
Авторизація