Поклик вовка
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.9
7 033
1
+1014

Опис Поклик вовка

Несподівано якісний та захоплюючий військово-фантастичний бойовик з елементами трилера про відважних французьких моряків, які вступили у надскладне протистояння з військово-морськими силами «Імперії зла версії 2.0» - Росії. 

Головний герой – молодий та обдарований акустик-аналітик на ім’я Шантаред, який здатний лише по звуку сонара визначити тип бойового судна яке рухається у воді. Хлопець потрапляє проходити службу на атомний підводний човен, який отримує завдання евакуювати французьких бойових плавців з території Сирії. Несподівана помилка Шантареда ставить під загрозу не лише успіх операції, але і життя членів екіпажу…

Фільм «Поклик вовка» (2019) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам військових бойовиків.

Дивитися Поклик вовка онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Микита
    #1 Микита Троянці 1 листопада 2019 12:50
    Прикольний бойовичок. Але що найбільш прикольно, що французи зняли фільм де головні злодії - кацапи. Тобто країна-союзник Росії в ЄС, знімає кіно де Московія - Імперія зла. Це свідчить по сприйняття кацапів у якості розбійників такою важливою верствою суспільства як креативний (творчій) клас. Це свідчить, що Україні просто треба триматись до того часу, доки увесь світ зрозуміє про злочинну сутність путіноїдів.
    +12
Авторизація