Екзотичне весілля
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6
19 982
2
+2545

Опис Екзотичне весілля

Чудова, хоч і дещо цинічна романтична комедія про немолодих людей, які випадково знайомляться, постійно сваряться, а зрештою закохуються, хоч їм вкрай важко знову повірити в кохання.

За сюжетом, холостяк зі стажем Френк приїжджає в аеропорт. Тривале очікування рейсу змушує його заговорити з Ліндсі, яка має летіти на крихітному восьмимісному літаку в невелике містечко в Каліфорнії. Невимушена розмова швидко перетворюється в обопільні звинувачення, сварку та бажання більше не бачитися ніколи. Але виявляється, Френк і Ліндсі летять на одне і те ж весілля. Він - всіма забутий зведений брат нареченого, а вона - його колишня дівчина. Разом вони утворюють дует непотрібних нікому гостей і щоб не псувати свято, організатори весілля всюди прилаштовують їх поруч…

Фільм «Екзотичне весілля» (2018) можна дивитись наживо українською усім шанувальникам романтичних комедій.

Дивитися Екзотичне весілля онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Loki Jok
    #2 Loki Jok Троянці 27 жовтня 2023 16:57
    Було таке відчуття, шо персонажа Кіану з одного знайомого написали, того шо в дзеркалі ( яке ж воно кончене). А потім закралася думка - мабуть причина в тому, шо загалом у нас всіх схожа життєва історія! Дуже сподобався фільм, в ньому багато спільного з моїм життям.
    0
  2. Ооо
    #1 Ооо Рутульці 26 січня 2022 00:33
    Нудненько. Очікувала більшого. Тільки заради акторів додивилася до кінця.
    0
Авторизація