Заради всього людства
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.1
70 235
24
+133183

Опис Заради всього людства

Симпатична і доволі оригінальна науково-фантастична драма в жанрі альтернативної історії, де відбувається розмірковування на тему «що б сталося б, якби космічна гонка не закінчилася разом з «Холодною війною».

За сюжетом, США не вдалося першими здійснити політ на Місяць, Нейл Армстронг не став першою в світі людиною на місяці, а НАСА не виправдало мільярдних вкладень уряду в космічну програму. Натомість першим астронавтом, що висадився на місяць став герой Радянського Союзу Олексій Леонов. Над НАСА нависла загроза згортання фінансування, але інженери продовжують наполегливо працювати, а «космічна гонка» набирає нових обертів…

Серіал «Заради всього людства» (2019) вартий того аби бути перекладеним українською, але поки можна дивитись його наживо мовою оригіналу та з українськими субтитрами.

Дивитися Заради всього людства онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 24:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. drinks
    #13 drinks Троянці 13 лютого 2024 17:46
    півтори серіі почекав і набридло. нічого не відбувається. може там далі щось почнеться, але життя надто коротке
    -4
  2. Гість Олег
    #12 Гість Олег Рутульці 23 грудня 2023 00:06
    Справді чудовий серіал. Все на високому рівні : І ефекти , і ідея, і сценарій, і акторська гра. Надіюся на продовження.
    +3
  3. volart
    #11 volart Троянці 16 грудня 2023 21:17
    це не кіномистецто а якась фігня
    -2
  4. igorelk
    #10 igorelk Троянці 16 грудня 2023 19:14
    Гідний перегляду серіал.
    0
  5. rititic
    #9 rititic Троянці 21 вересня 2022 10:36
    Подивися перший сезон, я був вражений цим серіалом, я гадав, як я міг пропустити таки хороший серіал. Але в третьому сезоні я не подивися повністю жодної сереї я їх перемотував. Так що почала риба 🐟🎏 гнити з другого сезону. І Mariana23 гомосексуалізм це психічна хвороба! І тещо її не визнають, це все політика! Но її визнають, як і депресію!
    І те все що ви знайшли - that's bullshit
    +2
  6. podibka
    #8 podibka Троянці 24 липня 2022 19:32
    ТАК СЕРІАЛ ХОРОШИ, ТИПУ АЛЬТЕРНАТИВНА РЕАЛЬНІСЬ ІВСЕ ТАКЕ..., ЯК БИ РОЗВИВАЛИСЬ ПОДІЇ І ЯК БИ ЦЕ ВПЛИНУЛО НА СВІТ, ЯКЩО ОСВОЄНЯ КОСМОСУ І МІСЯЦЯ ПІШЛОБИ НАВПАКИ, НО ТУТ ЩО РАЗ ТИМ ГІРШЕ ТЕМАТИКА СЕРІАЛУ МІНЯЄТЬСЯ В СТОРОНУ ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ. ГЛЯДАЧЕВІ ПОКАЗУЮТЬ ЯК "геям", ТІБИТО ВАЖКО І ЧИМ ВОНИ ЖЕРТВУЮТЬ, ХОЧА ЇХ ЖЕРТВА В РЕЗУЛЬТАТІ ЇМ ДАЄ АБСОЛЮТНО НОРМАЛЬНЕ ЖИТТЯ, І В РЕЗУЛЬТАТІ ТИПУ "ми геї, ой нам треба було приховувати шо ми геї(насправді ГОМОСЕКСУАЛІЗМ- це психічне захворювання яке може бути з народження і може бути навіяне одними людьми іншій людині, як помилкова норма життя яка несе за собою втрату продовження людського роду) .
    ЗАМІСТЬ ТОГО ЩОБ ЦЮ ТЕМУ ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ ПІДНОСИТИ ЯК ХВОРОБУ, НАМ НАМАГАЮТЬСЯ ПРИЧІПИТИ МАРКЕР ГОМОСЕКСУАЛІЗМУ ЯК ЩОСЬ НОРМАЛЬНЕ.
    КІНО І ШОУ ІНДУСТРІЯ НАМ ПРОПОНУЄ ПРИРІВНЯТИ ЦЕ
    ДО ГЕТЕРОСЕКСУАЛЬНИХ ВІДНОСИН (де гетеросексуали є продовжувачами людського роду, а гомосексуали ні). СЕРІАЛ ТАКОЖ ПІДНОСИТЬ ТЕМАТИКУ ТЕМНОШКІРИХ У ПЕВНИЙ ПЕРІОД ІСТОРІЇ США, ЯК ЇМ В ТОЙ ЧИ ІНШИЙ ЧАС БУЛО ВАЖКО, ЩО НА МОЮ ДУМКУ Є ПРАВИЛЬНИМ РІШЕННЯМ, ТАКОЖ ТУТ Є ВЕЛИКИЙ ВПЛИВ ФЕМІНІСТИЧНОГО РУХУ, НАМ ІНКОЛИ ПОКАЗУЮТЬ СЦЕНИ ТИПУ "МИ ЖІНКИ КРАЩІ ЗА ВАС ЧОЛОВІКІВ!!!" . ПРИТОМУ В ТИХ С ЦЕНАХ ЖІНКИ ВИСТУПАЮТЬ У РОЛІ СУПЕР ГЕНІЇВ І МОГУТНІХ ЖІНОК, А РОЛЬ ЧОЛОВІКА ПОВНІСТЬ ЗНИЖУЄТЬСЯ ДО МІНІМУМУ І ПОДАЄТЬСЯ ЯК ІМБІЦИЛ І ДЕГЕНЕРАТ ЯКИЙ Є НІКЧЕМНИМ ЯКБИ НЕЖІНКА, А ЩЕ АБСУРДНЕ ПОСИЛЕННЯ АМПЛУА МАСКУЛІНОГО МУЖЛАНА В ДЕЯКИХ СЦЕНАХ,ЩО РОБИТЬ З ЧОЛОВІКА "печерного самця" В ПОРІВНЯНІ З ЖІНКОЮ(типу ми феміністки ми вас чоловів так бачимо, тому глядач також вас так має бачити).ЩЕ РАЗ ПОВТОРЮСЬ, ФІЛЬМ ПРО КОСМОС АЛЕ НА ПЕРШОМУ ПЛАНІ ЦЕ ГОМОСЕСУАЛІЗМ І ФЕМІНІЗМ, ЯКИЙ ВИКРИВЛЯЄ АБСОЛЮТНО ВСЕ ЩО Є НОРМАЛЬНИМ У ЖИТТІ ЛЮДЕЙ, НАМ ЧЕРЕЗ О ТАКІ СЕРІАЛИ І ФІЛЬМИ ХОЧУТЬ НАВЯЗАТИ ДУМКУ,ЩО ЦЕ НІБИТО НОРМАЛЬНО, НА ПРИКЛАД ЩО ГОМОСЕКСУАЛІЗМ ЦЕ НЕ ХВОРОБА, ХОЧА ПО ФАКТУ ЦЕ ХВОРОБА І ВІД ЦЬГО ТЕРБА ШУКАТИ ЛІКИ А НЕ ПРИМИРЮВАТИСЬ З ЦИМ, ТОМУ ЩО ЦЕ НЕСЕ ЗАГРОЗУ ЛЮДСТВУ. І НАВІТЬ ЯКЩО ЛЮДИ ПОЧНУТЬ КЛОНУВАТИ ОДИН ОДНОГО, ЦЕ НЕ БУДЕ ЛЮДИНА, А САМЕ НОВА ІСТОТА ЯКА ФІЗИЧНО СХОЖА НА ЛЮДИНУ. ЛЮДИНА МАЄ ДУШУ, ЯКА УТВОРЮЄТЬСЯ НА МОЮ ДУМКУ В МОМЕНТ НЕПРОСТО ЗАПІДНЕНЯ, А САМЕ КОХАННЯ(СЕКСУ): НАБОРУ ЕМОЦІЙ, ВІДЧУТІВ, ВІД ЖІНКИ І ЧОЛВІКА ЯКІ ПОЄДНУЮТЬСЯ В ІНФОРМАЦІЮ(ДУШУ)-ОСНОВА МАЙБУТНЬЇ ЛЮДИНИ. ЦЕ ЯК У КОПЮТЕРА БІОС,ЗАВДЯКИ ЯКОМУ ПРАЦЮЄ ОПЕРАЦІЙНА СИСТЕМА(в людини:душа),У КОМЮТЕРА Є ВІНДОВС(в людини:характер,емоції)І ДОДАТКИ НА РОБОЧОМУ СТОЛІ(в людини:навички,вміння,таланти) І КОРПУС З ДЕТАЛЯМИ( в людини тіло з органами).
    +1
    1. Mariana23
      #7 Mariana23 Троянці 24 липня 2022 22:49
      Пишу один раз сподіваюсь дойде. Гомосексуальність це НЕ ХВОРОБА. Ще у 1992 році Всесвітня організація охорони здоров'я офіційно викреслила гомосексуальність з міжнародної класифікації хвороб.
      -6
      1. podibka
        #6 podibka Троянці 24 липня 2022 23:40
        шо ти тут втираєш пропаганду геомосексуалізму? Хочеш фактів то прочитай торшки наукової літератури.Між іншим під тиском політичної партії демократів в 1987 році Асоціація психіатрів Америки непомітно прибрала зі своєї номенклатури всі згадування про гомосексуалізм, на цей раз, навіть не проводячи попередніх засідань та голосувань. В 1990 році Всесвітня організація охорони здоров’я (далі – ВООЗ) пішла по стопам АПА, і також, видалила гомосексуалізм з своєї класифікації хвороб.

        Однак, при цьому варто звернути увагу на те, що ні АПА, ні ВООЗ не є науковими інститутами. ВООЗ – це просто бюрократична установа при Організації Об’єднаних націй (ООН), яка координує діяльність національних структур. Асоціація психіатрів Америки, це лише профсоюз, а ніяк не наукова установа. І доречі тими самими оргагізаціями АПА і ВООЗ з початку 2000 років було зафіксовано зростання гомосексуалізму серед чоловіків на 1.1% а серед жінок 0.8 % в тих країнах, де активно навязувалась думка що це нормально бути геєм і най частіше це було зафіксовано як недивно серед підлітків, в котрих сексуальне захопленя формує подальшу зацікаленність до протилежної статі чи своєї статі.

        P.S.ТОМУ ПЕРШ НІЖ ШОСЬ ПИСАТИ,ПЕРЕКОНАЙСЯ ЧИ ДОСТОВІРНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ТИ ВОЛОДІЄШ А НЕ ПРОМИТИМИ МОЗҐАМИ, ЯК ТІ МОСКАЛІ ЯКІ НА НАС НАПАЛИ ТА ВБИВАЮТЬ НАШ НАРОД І КАЖУТЬ ШО ЦЕ ВИЗВОЛЕННЯ.
        +1
        1. Mariana23
          #5 Mariana23 Троянці 25 липня 2022 12:24
          Я як раз і володію достовірною інформацією. Ще раз НЕ ІСНУЄ ЖОДНИХ ПІДТВЕРДЖЕНЬ що гомосексуальність це хвороба. Простішими словами для тебе, поки не доказано не їбе що сказано. І пропагандою тут як раз займаєшся ти. Певно як типовий вихідець з радянського союзу, бо з твоєю думкою, хіба що довбані москалі і погоджуються. Адже таке мислення є характерним для тоталітарних і нерозвинених держав типу росії. Тому всі демократичні і прогресуючі країни мають зовсім іншу точку зору з цього приводу.
          +2
          1. podibka
            #4 podibka Троянці 26 липня 2022 14:56
            ЯКРАЗ Я НАРОДИВСЯ В ЗНОВУ НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ.ТАЙ ВЗАГАЛІ ЯКБИ ТИ ПОСТАВИЛАСЬ ДО ТІЄЇ СИТУАЦІЇ, ЩО В ОДИН ДЕНЬ ТВІЙ СИН ЧИ ДОЧКА ПРИХОДИТЬ ДО ТЕБЕ І КАЖЕ, ШО ТИ НІКОЛИ НЕПОБАЧИШ СВОЇХ ОНУКІВ БО ВІН ГАЙ ТА НЕ ПРОДОВЖУВАТИМЕ ВАШ РІД, ЧИ ДОЧКА ПРО ЯКУ ТИ ТАК МРІЯЛА І БАЖАЛА ЇЙ ХОРОШОГО ЧОЛОВІКА, ДІТОЧОК, ЩОБ ОНУКИ ТЕБЕ ПРОВІДУВАЛИ КОЛИ ПОСТАРІЄШ, А НЕ ПОМРЕШ З УСВІДОМЛЕННЯ ТОГО ЩО ЦЕ ВСЕ,ВЕСЬ РІД ПОКОЛІНЬ НА ТВОЇЙ ДИТИНІ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ І ДАЛІ НІЧОГО НЕМА І НІКОЛИ НЕ БУДЕ. НО В ОДИН МОМЕНТ СИН КАЖЕ ТОБІ ЩО ЙОГО В СРАКУ ТРАХАЄ ІНИШИЙ МУЖИК, А ДОЧКА ТРЕТЬСЯ І ПОСТІЙНО ЛИЖЕ ІНШІЙ.
            P.S. І не треба тут писати що можна всиновити дитину, це буде поперше травма і викривлене світосприйнятя для дитини, подругели це лицемірство так вчиняти, по третє якби твої батьки були геями тоб небуло тебе.
            -8
            1. joey.colourless
              #3 joey.colourless Троянці 27 липня 2022 09:59
              дискусія дуже цікава (заскрінив)
              +2
            2. Юстина Коршун
              #2 Юстина Коршун Троянці 28 липня 2022 18:03
              podibka я погоджуюсь з усім що ви написали на всі 100% і з тим фактом що ВООЗ не є медичною організацією, а саме бюрократичною. Тай сам факт що нам гомосексуалізм навязують як щось нормальне це раніше чи пізніше призведе до катастрови. Гомосексуалізм це хвороба яку треба лікувати.
              -3
            3. AlexAAD
              #1 AlexAAD Троянці 13 березня 2023 22:13
              Так почніть з себе, бо впевнений, що батьки совкова вата, а увесь совок це цілковитий, партійний гей парад, країна зекія, а зекам не впадло дрючити друг дружку.
              -2
        2. Гість Iryna
          #0 Гість Iryna Рутульці 12 серпня 2022 22:29
          Боже яке ти кончене
          -2
    2. ukrvas
      #-1 ukrvas Троянці 15 грудня 2023 18:10
      нахера капсом писати? хворий чи поганий зір ?
      +3
  7. Гість Тетяна
    #-2 Гість Тетяна Рутульці 30 вересня 2021 10:47
    нудно. забагато балаканини... наукою і не пахне. про космос геть мало, ну геть нічого... Дійшла до 4ї серії...
    -8
  8. 1
    #-3 1 Рутульці 29 липня 2021 00:29
    подивитись можна, але серіал середній
    -2
  9. Євген
    #-4 Євген Рутульці 27 квітня 2021 21:13
    Додайте будь ласка останню серію 2гого сезону.
    0
  10. Гість Віктор
    #-5 Гість Віктор Рутульці 26 квітня 2021 20:04
    К 8й серії 1 сезону серіал видохся повністю!
    Коли повні 2 серії присвятили обговоренню потрапляння сина в аварію і що робити...

    Особливо мені сподобалась кінчена імігрнтка з Мексики, яка 8 серій всім втирала, що хоче у космос... А коли отримала єдину унікальну можливість здійснити "власну мрію життя", одразу увікнула задню... Курва, цей сценарій писали якісь розумововідсталі дурні, які жодної хвилини не спілкувался із спрвжніми космонафтами... І знайомі з цією тематикаю виключно із коміксів!
    -2
  11. David
    #-6 David Рутульці 17 квітня 2021 17:01
    Цікаво дивитися ,хочу ще. А стосовно лесбійок так вони були і до того ,що ви зміните коли виключите їх з серіалу? Підтримка гривнями.
    +3
  12. Volodymyr
    #-7 Volodymyr Троянці 8 квітня 2021 21:56
    Якщо в американському фільмі чи серіалі немає лезбійок з геями , немає сильних та незалежних жінок , немає темношкірих які ненавидять білих - рахуйте що це гроші викинуті на смітник За міркою американців. Згадуються старі американські фільми де не було всього цього бруду і стає сумно - не туди прямує кінематограф. Так і цей серіал - якби не зіпсували його новітніми американськими вимогами до кіно , був би чудовий та цікавий серіал.
    +1
    1. Гість Дмитро
      #-8 Гість Дмитро Рутульці 8 квітня 2021 23:36
      А ви дивіться на цю ситуацію так , білі актори, це як рускоговорящіє, на українському телебаченню в різних шоу, серіал , фільмах де їх більшість , а меншість яку ви так не любити , це україномовні українці яких не допускають на телебачення , скажіть чесно вам подобається така ситуація, чи ви б хотіли, щоб це змінилося, і до керівництва каналами прийшли українці (меншини), і зникли малороси (білі актори)?
      +5
      1. Volodymyr
        #-9 Volodymyr Троянці 9 квітня 2021 20:02
        Не порівнюйте незрівнянні речі. Меншість яку ви порівнюєте з узкогаварящімі не українці а розпустники та расисти.
        +2
  13. Костін Андрій
    #-10 Костін Андрій Рутульці 1 грудня 2020 20:20
    Сподобалось.
    +11
Авторизація