Ранкове шоу
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.2
81 213
13
+94118

Опис Ранкове шоу

Чудова драматична комедія з блискучим акторським складом (Дженніфер Еністон, Стів Карелл, Різ Візерспун) про інтриги та шалену конкуренцію між ведучими популярних ранкових телешоу в США.

Головна героїня – популярна та багаторічна ведуча ранкового Morning Show на телебаченні на ім’я Алекс Леві. Вже багато років її програма має стабільно високі рейтинги та вважається такою, що задає тренди аналогічним передачам на сучасному ТБ. Одного дня, її багаторічний напарник Мітч Кесслер потрапляє у гучний сексуальний скандал, який призводить до його звільнення з програми. Алекс доведеться витримати шалену конкуренцію з новим напарником, талановитим репортером, який діє інтуїтивно-імпульсивно, та цілком може змінити підходи до телевізійної журналістики…

Серіал «Ранкове шоу» (2019) – симпатична комедійна драма,варта того, аби бути перекладеною українською мовою, але поки можна дивитись його наживо мовою оригіналу і з українськими субтитрами.

Дивитися Ранкове шоу онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 13:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Женя Харків
    #9 Женя Харків Троянці 16 листопада 2023 18:40
    Цікавий серіал. Подивився три серії, динамічний розвиток подій і є бажання взнати що ж буде далі.
    +2
  2. MARUTI
    #8 MARUTI Троянці 16 листопада 2023 15:16
    Очевидно, що даний серіал більше розрахований на внутрішнього глядача. Мабуть, для звичайних американців проблеми, які висвітлюють в серіалі є звичайною справою. Тому для більшості з нас цей серіал стає надто не зрозумілим, бо в нас елементарно зовсім інше суспільство і проблеми. Але подивитися зі сторони, що хвилює Америку також може бути корисним. Тему війни в Україні згадують майже в кожній серії, але акцент не на це, тим самим показуючи, що звичайних американців ( і не звичайних американських багатіїв) наше горе зовсім не хвилює. Але це очікувано. Акторський склад шикарний, атмосфера сюжету також супер, дуже класно підібрана музика. Мені серіал подобається. Всі три сезони хороші, хоча вже в надто напхані всіма нам не зрозумілими проблемами. Сподіваюся, що буде четвертий сезон.
    -2
  3. eomimm
    #7 eomimm Троянці 9 жовтня 2023 22:00
    ДЯКУЮ ЗА СУБТИТРИ
    +2
  4. D
    #6 D Рутульці 25 лютого 2023 17:32
    Частіше робіть мовою оригіналу + субтитри. Це дуже зручно. Ти можеш чути розмовну англійську, і розуміти героїв на всі 100%. Дякую за вашу працю!
    +9
  5. Зуєва Валентина Ростиславівна
    #5 Зуєва Валентина Ростиславівна Рутульці 12 вересня 2022 17:24
    Серіал непоганий, дещо затягнутий, акторський склад сподобався
    0
  6. Volodymyr
    #4 Volodymyr Троянці 14 січня 2022 09:59
    Якщо ви будете співчувати темношкірому журналісту гомосексуалісту якого не хочуть призначати через расову дискримінацію на якусь там посаду , перейматись проблемою лесбійок які не можуть визначитись чи вони лезбійки чи ні або підтримати сильну та незалежну жінку - феміністку і наперед вже знаєте що всі білі козли , особливо чоловіки , то цей серіал саме для вас. Він просто просякнутий цими меседжами . Якщо ж ви звичайна людина та намагаєтесь уникати цього бруду то краще дивіться щось інше, бо саме через цей бруд серіал не є настільки привабливим що його хотілось би дивитись . Ну хіба вам взагалі нема що робити. Дивно що гарні актори знімаються в такому - мабуть тепер без теми сексистів та расистів не знімається жоден фільм . Дуже прикро що світ змінюється не в тому напрямку.
    -9
    1. Yuriy03
      #3 Yuriy03 Троянці 14 січня 2022 12:54
      якщо це правда. те що ви написали, бо я це не дивився, то тепер зрозуміло звідки такий рейтинг.
      -3
    2. Anomaliya
      #2 Anomaliya Троянці 2 лютого 2024 20:32
      )) може підкажете який напрямок ТОЙ для світу ?
      -1
  7. Wood Border
    #1 Wood Border Рутульці 8 грудня 2021 01:00
    Хороший серіал насправді
    +8
  8. Гість Віктор
    #0 Гість Віктор Рутульці 14 листопада 2021 07:35
    Який сенс витрачати час і напружувати зір на читання Субтитрів. Ти і серіал дивишься неповноцінно, бо постійно відволікаєшся на прочитання тексту та ще й очі зазнають нікому не потрібного зайвого навантаження.
    Феєричний "відпочинок" для мазохістів або тих, хто не цінує власне здоров'я.
    -8
    1. Rori
      #-1 Rori Рутульці 14 листопада 2021 18:00
      Еврика! У плеєрі є кнопка вимикання субтитрів. Користуйтесь на здоров'я...
      +7
    2. Гість Дмитро
      #-2 Гість Дмитро Рутульці 14 листопада 2021 18:46
      Цікава ідея викладає у себе на сайті дані серії в озвучені, але щоб їх дивитися потрібно бути патроном.
      А з субтитрами дивиться теж багато людей, якщо вам це не дано, то залишайте свою думку при собі
      +4
  9. Navarh
    #-3 Navarh Рутульці 17 серпня 2021 00:37
    Присунув якійсь шалаві і ти гвалтівник. В моєму оточенні шалава (не здатна сказати ні людина) просто шалава. В мене були випадки стосунків з жінками вищими за ієрархією в компанії, але не з кожною. Досить не важко сказати ні коли в тебе немає бажання. Якби не неймовірна Дженіфер (я б руку вітдав за ніч з нею) цю навіжену маячню не додивися б до закінчення 1-го сезону. Очікував від цього серіалу значного більного. Зокрема через чудовий акторський склад. Також трохи дратує навмисне розтягнення хронометражу. Хтось йде, думає, пердись, свистить і це ~20% кожної серії. Напевно це повинно створити атмосферу, але мені не зайшло. Багато перемотував.
    Озвучка наче норм, хоча мені не вистачало фону, занадто заглушили оригінальну доріжку, але це смаковчина мабудь :)
    Ось така х-я малята :)
    -30
Авторизація