Небезпечний бізнес
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.1
10 081
3
+1216

Опис Небезпечний бізнес

Чудова кримінальна екшен-комедія про карколомні пригоди переляканого американського менеджера в Мексиці. 

Головний герой - іммігрант з Нігерії Гарольд Сойінка, який наполегливо працює у невеликій фармацевтичній компанії. Потрапив він сюди завдяки інститутському товаришу Річарду, який взяв чорнявого мігранта на невелику, але стабільну посаду. Річард поставив Гарольда керуючим мексиканської лабораторією: головне, що штовхнуло на такий крок начальника - це вірність і принциповість старого товариша. Але секрет в тому, що Гарольда просто використовують, прикриваючи темні справи компанії. Коли ж Річард і його бізнес-партнерка Елейн задумали злиття з більш великим фармацевтичним конгломератом, сумлінний менеджер залишається без роботи. Ще й дружина йде до іншого, про що він дізнається по скайпу під час чергового відрядження. Аби хоч якось компенсувати собі емоційні та фінансові втрати, Гарольд вирішує інсценувати власне викрадення…

Фільм «Небезпечний бізнес» (2018) буде цікаво дивитись наживо українсько усім шанувальникам динамічних кримінальних комедій. 

Дивитися Небезпечний бізнес онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. isallforyou
    #3 isallforyou Троянці 24 січня 2022 19:09
    шарліз терон гарна, я дивився бо тут є аманда сейфрід, ну фільм цікавий
    +1
  2. Геннадій
    #2 Геннадій Троянці 1 жовтня 2021 23:39
    Хороший фільм. Показує усю суть корпоративного лайна, для якого усі наймані працівники, вони ж офісний планктон - просто раби. Тому чим швидше кожен з нас стане овнером власного бару на березі океану чи іншої власної справи - тим буде краще.
    0
  3. Гість Віктор
    #1 Гість Віктор Рутульці 5 червня 2021 20:34
    Скільки гарних людей загинуло із-зв цьому чорного тюхтія... Це, якийсь театр абсурду, в якому витрати не варті і волосинки людей, що були вбиті.
    0
Авторизація