Касл-Рок
HD 720p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
14 507
3
+2828

Опис Касл-Рок

Чудовий містично-драматичний психологічний трилер, знятий за мотивами культових книг Стівена Кінга, зокрема «Зеленої милі», «Втечі з Шоушенка», «Сяйва», «Ловця снів» тощо.

За сюжетом, за день до виходу на пенсію, начальник в'язниці «Шоушенк» в містечку Касл-Рок накладає на себе руки. Коли ж нова начальниця приймає справи, вона виявляє, що в будівлі є крило, закрите з 1980-х років. В процесі перевірки законсервованих приміщень в крилі виявляють клітку, де сидить живий молодий чоловік. Ніхто зі співробітників в'язниці не знає, хто це такий, і звідки він взявся. Сам хлопець відмовчується і вимовляє всього три слова: «Генрі Меттью Дівер». Це ім'я хлопчика з Касл-Рока, який в 1991 році при загадкових обставинах зник і знову знайшовся, втративши пам'ять. З того часу Генрі виріс і став кримінальним адвокатом в Техасі. Проте юрист повертається в рідні краї, щоб розібратися в містичних подіях, які сколихнули провінційне містечко…

Серіал «Касл-Рок» (2018) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам містичних трилерів.

Дивитися Касл-Рок онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Ольга
    #3 Гість Ольга Рутульці 27 листопада 2023 15:45
    Вдячна за можливість переглядати серіал із українським дубляжем. Хто може дивиться оригінал. Аби не кацапською
    +1
  2. Horus
    #2 Horus Троянці 12 грудня 2022 20:08
    А де другий сезон?
    0
  3. OmegaUKR
    #1 OmegaUKR Троянці 13 лютого 2021 12:07
    Екранізація роману "Касл-Рок" Стівена Кінга нереальну крута. 2 сезони промайнули на одному подиху. А от дубляж від DubliCat - жахливий, неможливо слухати.
    0
Авторизація