Джон Уік / Джон Вік
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
167 159
3
+119145

Опис Джон Уік / Джон Вік

Відмінний бойовичок. Справжній топчик. Чудова історія про колишнього кілера, який методично та навіть віртуозно вбиває російських бандюків.

За сюжетом, колишній кілер Джон Вік покінчив із кривавим «бізнесом», та жив мирним життям із коханою. Але тепер він вдівець - дружина Джона померла після тривалої хвороби, подарувавши йому на прощання чарівне цуценя. Але коли Вік завдяки собачці починає відходити від втрати, син російського мафіозного боса Йозеф, що не знає, з ким має справу, викрадає машину Джона і вбиває його пса. Вік відповідає негіднику як справжній кілер. Він відкопує улюблену зброю, зв'язується зі старими друзями і відправляється на війну проти Йозефа та російської мафії… 

Фільм «Джон Вік» (2014) завжди приємно дивитись наживо, як може бути приємно дивитись як б’ють кацапню. Особливо ж добре, коли б’ють та говорять при цьому українською.

Дивитися Джон Уік / Джон Вік онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Я кохаю кіану рівза
    #2 Я кохаю кіану рівза Рутульці 8 квітня 2023 06:49
    і цим все сказано
    +4
  2. Haarhus
    #1 Haarhus Троянці 31 серпня 2021 00:19
    Сцена коли Джон, щойно зашитий лікарем лягає відпочити, в нього цілиться снайпер, будить його пострілом і тут заходить Перкінс. Подивіться уважно, дівчина стріляє закриваючи очі :)
    0
    1. Демонайзер
      #0 Демонайзер Троянці 15 серпня 2022 19:39
      Ти стріляв хоч раз? Розумник.
      +1
Авторизація