Прибуття
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.9
31 248
3
+7193

Опис Прибуття

На 100% відмінна науково-фантастична драма Дені Вільнева, заснована на фантастичному оповіданні американського письменника Теда Чана «Історія твого життя».

За сюжетом, на Землю невідомо звідки раптово прибуває дванадцять інопланетних космічних кораблів дивної конструкції, які зависають над поверхнею планети одразу в різних куточках планети. Прибульці не намагаються звернутись до всього людства, але вони вступають в контакт з вченими, відрядженими урядами відповідних країн. Талановитий лінгвіст Луїза Бенкс отримує відрядження уряду на тимчасову військову базу, споруджену в штаті Монтана, неподалік від інопланетного корабля. Поки Бенкс та її колеги розшифровують мову прибульців та вчать інопланетян своєї мови, в світі розпалюються політичні і військові пристрасті. Всі побоюються, що прибульці готуються до завоювання планети…

Фільм «Прибуття» (2016) – чудова наукова фантастика для усіх шанувальників жанру, яку можна дивитись наживо в українському перекладі.

Дивитися Прибуття онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Olenka_Zmiyuchka
    #3 Olenka_Zmiyuchka Троянці 16 березня 2024 21:05
    один з найкращих фільмів ❤️
    -1
  2. Валерія
    #2 Валерія Рутульці 31 липня 2022 17:11
    Мова, якою ти розмовляєш визначає те як ти думаєш і як сприймаєш світ навколо.
    Це, на мій погляд, найгеніальніша фраза з усього фільму!
    +13
  3. Vladyslav
    #1 Vladyslav Рутульці 23 січня 2021 16:42
    На мій погляд найбільш недооціненний фільм свого часу. Один з фільмів, які пророкують, один з фільмів, який є предвісником нової етапу в житті людства.
    +12
Авторизація