Іграшки для дорослих
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.4
5 893
0
+77

Опис Іграшки для дорослих

Нехитра, але досить легка та дотепна комедійно детективна історія з улюбленицею американської публіки Мелісою МакКарті в головній ролі. Цікаво, що режисером стрічки виступив Брайан Генсон, син легендарного Джима Генсона, творця всесвітньо відомих «Маппет-шоу» та «Вулиця Сезам». Якщо ви не знаєте що це за шоу, то краще подивіться щось інше. 

Події розгортаються у всесвіті, де люди та маппети живуть поруч. Детектив поліції Конні Едвардс стала першим копом в історії, яка отримала собі в напарники – маппета. Ним став Філл Філліпс, який відповідно став першим в історії маппетом-поліцейським. Але кар’єра у Філла не склалася і після фатального інциденту йому довелося йти у відставку та займатись приватним розшуком. Коли ж невідомі вбивають брата Філліпса, він після короткого розслідування дізнається, що в місті орудує серійний вбивця маппетів. Вирішивши, що йому не впоратися з маніяком самотужки, Філл звертається за допомогою до своєї колишньої колеги…

Фільм «Іграшки для дорослих» (2018) можна дивитись наживо усім шанувальникам комедій. Ти більше, що комедія доступна в українському перекладі. 

Дивитися Іграшки для дорослих онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація