Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.8
24 608
1
+5761

Опис Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія

Відмінний пріквел-відгалуження від основного «диснеївського» циклу «Зоряних воєн», що розповідає історію крадіжки планів «Зірки Смерті» прямо з під носу Дарта Вейдера, що передували епізоду «Нова надія». 

Після повалення Республіки, для контролю над чисельними планетами та системами, Галактична імперія створює суперстанцію, планету-гармату, під кодовою назвою «Зірка Смерті». Мета проекту – тримати в страху усі колонії Імперії.  Проектом керує директор Креннік, який силою змусив блискучого конструктора Галена Ерсоя створити зброю, здатну знищувати цілі планети. Коли будівництво «Зірки» завершується, Гален направляє повстанцям повідомлення про те, що він таємно вмонтував в станцію вразливість, яка дозволить знищити «Зірку». Повстанці посилають для перевірки відомостей розвідника Касіяна Андора і наказують йому взяти з собою дорослу дочку Галена Джин Ерсой, яку спеціально заради цього витягли з в'язниці…

Фільм «Бунтар Один. Зоряні Війни: Історія» (2016) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам фантастики, а особливо фанатам канонічної трилогії.

Дивитися Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Кастян
    #1 Кастян Рутульці 10 лютого 2024 12:55
    Фільм зайшов з першого разу. Всесвіт Зоряних воєн без обмежень. Можна знімати цікаві фільми.
    0
Авторизація