Гаррі Поттер і в'язень Азкабану
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.9
95 325
4
+155163

Опис Гаррі Поттер і в'язень Азкабану

Продовження захоплюючих пригод юного чарівника Гаррі Поттера, знятої за мотивами однойменного бестселлеру англійської письменниці Джоан Ролінг. 

Сюжет розповідає про третій рік навчання Гаррі та його друзів в школі магії та чаклунства Гогвартс. Школа вже не виглядає веселим університетом молодих геніїв. Вона сама таїть загрозу: зловісно розгойдується «маятник долі», рухаються шестерінки часу, нічні коридори повні привидів. Неспокійно стає і за межами школи. Міністерство магії повідмляє, що із в’язниці Азкабан втік небезпечний злодій, хрещений батько Гаррі, який зрадив та вбив його батьків. Вважається, що він прямує до Гогвартсу…

Фільм «Гаррі Поттер і в'язень Азкабану» (2004) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам фентезі. Тим більше, що можливо саме третя частина є найкращою з усіх фільмів про Гаррі Поттера.

Дивитися Гаррі Поттер і в'язень Азкабану онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Vaha
    #4 Vaha Рутульці 19 листопада 2023 08:24
    Поясніть мені навіть було чіпати переклад? Тепер це просто фільм, блюзнірство якесь. Так ніби взяли і частинку душі віддерли, немає душі цей переклад! Так само і з Піратами карибського моря. Хто це наробив скажіть мені, щоб я знав. Якісь вандалізм.
    -1
  2. Ksana V
    #3 Ksana V Троянці 23 квітня 2023 13:20
    Дубляж прекрасний, та хотілось би більш глибокого розуміння сенсу при адаптації) наприклад в перекладі прізвищ та імен. Трішки втрачається чарівність.
    +1
  3. R.K
    #2 R.K Рутульці 4 березня 2023 21:19
    Чого так зависає??
    -3
  4. Гість Світлана
    #1 Гість Світлана Рутульці 23 грудня 2022 23:41
    Чудовий фільм, робимо з хлопцем передноворічний марафон перегляду всіх частин ГП, дуже задоволені (¦
    +6
Авторизація