Бути Астрід Ліндгрен
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
10 841
2
+3135

Опис Бути Астрід Ліндгрен

Відмінна біографічна драма про всесвітньо відому шведську дитячу письменницю Астрід Ліндгрен, відомої завдяки своїм творам «Карлсон, який живе на даху» та «Пеппі Довгапанчоха».

Глядач, щоправда, не знайде в фільмі ні Карлсона, ні Пеппі, проте життя самої Астрід Ліндгрен також схоже на дивовижну казку. Дочка сільського фермера, в 18 років, Астрід примудрилася народити дитину від чоловіка, який на 30 років старший за неї. При тому, що її родина дотримувалася суворих релігійних поглядів, так що новонародженого хлопчика Ларса довелося віддати на виховання в Данію: юна мати не могла його прогодувати і утримувати. Перші казки Астрід написані вже в той період життя, коли, відмовившись вийти заміж за дорослого спокусника молодих дівчат, важко працюючи, дівчина зустріла майбутнього чоловіка Стуре Ліндгрена і змогла забрати Лассе додому…

Фільм «Бути Астрід Ліндгрен» (2018) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам біографічних драм.

Дивитися Бути Астрід Ліндгрен онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Ірина Краєвська
    #2 Ірина Краєвська Рутульці 28 січня 2024 14:32
    Фільм - дивовижний. З тих фільмів, до перегляду яких можна повертатись багато разів. Людяний. Емоційний. Знятий талановито. Відображає правду життя. Через це - десь тяжкий. Але, на щастя, історія Астрід має щасливий кінець. Варто подивитись. Це - перлинка у мотлоху світового кінематографу.
    0
  2. Гість Оксана
    #1 Гість Оксана Рутульці 24 березня 2023 23:00
    Дивовижний фільм про дивовижну письменницю. Фільм мені дуже сподобався. Раджу до перегляду)
    0
Авторизація