Славні хлопці / Круті хлопці
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.7
11 399
2
+2325

Опис Славні хлопці / Круті хлопці

Шедевральна кримінальна драма від Мартіна Скорсезе, знята за бестселером американського письменника італійського походження Ніколаса Піледжі «Розумник», яка в свою чергу була заснована на реальних спогадах гангстера Генрі Гілла. 

Головні герої – молоді гангстери, що мріють про авторитет та шалені гроші. Доля зводить разом ірландця Джиммі Конвея, американця з італійським корінням Генрі Гіллв та чистокровного італійця Томмі. Вони успішно провертають свої кримінальні справи, одружуються, заводять дітей, йдуть роки і настає момент, коли потрібно зробити велику справу, щоб забезпечити собі щасливу старість…

Фільм «Славні хлопці» або ж «Круті хлопці» (1990) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам кримінальних драм.

Дивитися Славні хлопці / Круті хлопці онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. folion
    #2 folion Троянці 12 серпня 2023 16:21
    Не можу назвати цей фільм крутезним і поставити йому вищу оцінку. Не моя тематика, принаймні не в цьому випадку. Сама історія цікава, герої запам’ятовуються, фільм насичений хорошими поворотами і подіями, однак ні з кого не переживав і виділити когось одного важко, всі одинакові
    -1
  2. Микита
    #1 Микита Троянці 27 лютого 2020 00:03
    Клас-клас-клас-класика! Думав глянути кілька улюблених моментів але не зміг відірватися)) Актори неймовірно вписуються в роль ганстерів і мафіозі. Бомба!
    +2
Авторизація