До зустрічі з тобою
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
164 477
6
+99113

Опис До зустрічі з тобою

Зворушлива, дотепна та душевна британська мелодрама про молоду доглядальниці та її привабливого паралізованого пацієнта. 

Сюжет заснований на однойменному романі Джоджо Мойес, яка виступила також і сценаристом кінокартини, що розкриває історію практично повністю паралізованого молодого хлопця Вілла, що мріє звести рахунки з життям, і добродушної дівчини Лу, яка відчайдушно потребує знайти роботу і в результаті влаштовувати доглядальницею до нещасного юнака. До аварії Вілл Трейнор був активним та успішним хлопцем, і безпорадність настільки нестерпна для нього, що він планує піти з життя. Коли Луїза дізнається, що її підопічний готується до самогубства, вона вирішує пробудити в ньому смак до життя…

Фільм «До зуcтрічі з тобою» (2016) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам красивих мелодрам.

Дивитися До зустрічі з тобою онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 6:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Уляна Слободян
    #5 Уляна Слободян Рутульці 20 квітня 2024 13:32
    Чесно кажучи, я розчарована після перегляду фільму, бо читала книгу! В фільмі бракує дуже багато важливих моментів…і взагалі головну героїну в фільмі виставили вічно усміхненою дурочкою…а в книзі зовсім не так! Тому, якщо ви ще не бачили фільм, то дам пораду – почитайте краще книжку…я так захопилася, що прочитала за 2 дні!😍
    0
  2. Khibxa
    #4 Khibxa Троянці 25 квітня 2023 14:43
    Я не знаю... це неймовірно. Вже з половини фільму почала плакати тому що нажаль вже знала що за кінець. І досі плачу. Цей фільм розбив мене на сотні тисяч частинок які тепер треба зібрати назад. У коментарях був один досить цікавий відгук. Якщо життя не дає тобі насолоду і ти вже не можешь так жити, тодді ти самомстійно обираєш смерть. Головний герой дав батькам пів року. Він дав їм шанс. Головна героія Лу, вона змогла його зрозуміти та відпустити. Так, це саме той випадок коли підходить те висловлювання "Якщо кохаєш - відпусти". Безперечно фільм чудовий та торкається важливих тем, але як персонажа Віла я розумію, я би також підтримала його вибір. Так звичайно, спроби змінити його думку були але він все для себе вирішив.
    +6
  3. Гість Надія
    #3 Гість Надія Рутульці 6 квітня 2023 00:32
    Це маніпуляція і підміна понять. Саме цінне - життя. А самогубство - гріх який немає прощення. А тут у фіналі що маємо? Герой добровільно пішов з життя, а героїня радіє і насолоджується.
    А як же душа? ...(((
    Навіщо думати про душу, коли можна випити кави в Парижі...
    Дивіться краще "французький 1+1. А це підробка...
    -3
    1. Дядечко Оцет
      #2 Дядечко Оцет Рутульці 24 вересня 2023 09:07
      Дякую за спойлер.Для таких як ви є окремий котел у пеклі:)
      0
  4. Гість Анастасія
    #1 Гість Анастасія Рутульці 19 березня 2023 23:13
    Наш дар - це життя❤️😌 Фільм про найважливіше
    +1
  5. Olena.Ya
    #0 Olena.Ya Троянці 26 січня 2023 00:46
    Фільм прекрасний, я плакала❤
    +10
Авторизація