Хоббiт: Битва п'яти воїнств
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
0
49 468
4
+101105

Опис Хоббiт: Битва п'яти воїнств

Фантастичне завершення кращого в світі фентезі-кіноциклу, зняте неперевершеним Пітером Джексоном на основі казки Джона Р.Р. Толкіна «Гобіт, або туди і звідти».

За сюжетом, вибравшись з печери, підступний дракон Смауг пішов війною на містечко поселенців, проте незабаром був вбитий. Але серед народів почалися сутички за спадок Смауга – незліченні скарби. Оскільки ватажок гномів на ім'я Торін Дубощит ділитись з людьми та ельфами відмовляється, правителі інших рас вирішують провести вирішальну битву, в ході якої визначитись з долею багатств дракона…


Фільм «Хоббіт: Битва п'яти воїнств» (2014) можна дивитись наживо українською усім шанувальникам фентезі.

Дивитися Хоббiт: Битва п'яти воїнств онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Назар
    #3 Гість Назар Рутульці 17 квітня 2024 20:47
    І ось прийшла черга до перегляду 3 серії... Вона перевершила всіх по кріжновості, навіть не можливо додивитись. Тут є і тролі інваліди, і страшні селянки вбивці орків, а ще орки, що з ними не так? Як ось це що в фільмі переросло в страшних та безжалісних орків в Володарю перстнів? Особливо чудовий момент як з візка для коней вбивають троля, окреме місце в Болівуді.
    0
  2. Гість Сергій
    #2 Гість Сергій Рутульці 28 лютого 2023 08:49
    Обожнюю цей кін. Пєтя Яковлєв - красунчик!!! Просто неймовірно, як казочку для дітей молодшого шкільного віку на 200 сторінок можна перетвворити у дев"ятигодинний шедевр. Звісно, є до чого доколупатися, але то таке... Підбір акторів, грим, декорації, реквізит - вражають. Особлива дяка за реліз - режисерську подовжену версію. Шкода, що донині ніхто так і не спромігся її дублювати, але то таке... Просто дивно, що у кінотеатральній версії без деяких "режисерських" фпагментів трохи губиться канва оповіді... Ще окремо скажу, що Тауріель (Еванжеліна Ліллі) - просто фантастично-неймовірно-гарна акторка. Закохаввся із першого погляду:-) Як дві краплини води схожа на мою першу дружину:-)
    -1
  3. climbing rose
    #1 climbing rose Троянці 1 січня 2022 18:22
    Найулюбленіша моя історія про хобітів. Найтепліша.
    +3
    1. Zonder.t
      #0 Zonder.t Троянці 26 грудня 2022 22:26
      Хм 🤔,включаючи смерть трьох головних героїв то таке собі "тепло" але кінець гарний ,адже це по суті казка для дітей яку написав Толкін
      0
Авторизація