Мідвей
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.7
65 874
2
+5664

Опис Мідвей

Цікава військово-історична драма про одну з наймасштабніших та найстрашніших морських битв на Тихоокеанському фронті Другої світової війни.

Битва біля атолу Мідуей в червні 1942 року стала поворотним моментом у війні на Тихому океані, і вважається найбільшою для США військово-морської операцією часів WWII. Однак події фільму беруть початок задовго до цього, під час атаки військ імператорської Японії на Перл-Харбор 7 грудня 1941 року, коли японська палубна авіація знищила половину американського флоту. США вступають у війну і починають готувати контрнаступ…


Фільм «Мідвей» (2019) – красивий військово-історичний екшн, без зайвих сантиментів та драматичності.

Дивитися Мідвей онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Альбрехт
    #2 Альбрехт Рутульці 5 вересня 2023 03:04
    Вот цей фільм позиціонує себе - що в тітрах спочатку вказано - як найправдивіша історія того часу.
    Але чомусь японці себе ведуть шаблонно як японці 2000 них, а американці такою фігньою страждають з такими немислимими діалогами трет*єсортного кінця, як щас.
    Нагадую, що американці в ті времена рубали всіх і вся без сантиментів. вони діяли по іншому. подивятся хочаби мультики часів Другої Світової, щоб зрозуміти як американці себе вели.
    Які соплівості?
    Раз стукнули - вони сходу били на отмаш і до крові. Американцям було на той час пофіг хто перед тобою, нігра, китайоза, німчура. Не цяцькались. А тут прям шаблон дівчат і парубків як в беверлігілз 201844 з прочими істеричними модерновими подєлками.
    Так собі їх поведінка описуєця.
    кліше на кліше.
    Навіть клюква на самих себе. Причом гіпертрофірувана.
    подивітся фільми тих часів! там навідь діти були ніфіга собі розумніші ніж те що нам втюхує цей фільменць. навідь малолітні діти були куди кмітливіші та догадливіші ніж нам показує цей фільм проєцюючи на історичні хроніки Бойових Дій тихоокеанського Регіону того часу, відношеня наче современная Амеріка з її толерантністью в сьогоденні.
    Вобщем поведінка сурових американців в той час, показана як слоупочні безхребетні сьогоденішні лохі.
    І це як розумієте не правда.
    Бачили Пісьма з Іводзіми? Американці зняли фільм про японців. І навіть там показано що американський солдат - це не тюхтій. Навіть зі сторони погляду япанетів.
    А ту якісь американці це якісь тюфяки, які виборюють у японців пабєду тіки бравурними речами і дущєщіпатєльними діалогами.

    писи
    До акторів питань німа.
    Всі зірки виконали своє завдання на пнять!

    писисиси: навіть япанети при всій своїй жорстокості не викликають огиду. що гуд.
    -1
  2. Гість Оля
    #1 Гість Оля Рутульці 27 березня 2023 15:45
    Помилка 404
    -3
Авторизація