Мати!
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.6
18 944
8
+4153

Опис Мати!

Безперечно одне з кращих творінь Даррена Аронофскі – захоплююча суміш філософської притчі, фентезійної казки та психологічного трилера з Дженніфер Лоуренсом та Хав'єром Бардемом у головних ролях. 

Події розгортаються у живописній місцині, у великому будинку. Тут живуть чоловік та дружина. Він - відомий поет, який вже довго не може написати ні одного нового рядка. Вона - його вірна супутниця, у якій лише дві турботи - відновлювати будинок після пожежі і доглядати чоловіка. Ідилія переривається візитом несподіваного гостя, який представляється місцевим ортопедом, і на запрошення господаря лишається погостювати. На наступний день до гостя приходить нахабна та безцеремонна дружина, слідом приїжджають їхні сини і поступово тихий і затишний будиночок перетворюється в бедлам. Але господаря це цілком влаштовує, адже усі турботи по будинку та гостям лягають на плечі дружини…

Фільм «Мати!» (2017) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам філософських драм.

Дивитися Мати! онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 8:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. ккк
    #6 ккк Рутульці 5 лютого 2024 02:30
    Подивилась фільм за порадою. Мене попередили, що він важкий. Але я не думала, що він травмуючий. Дивитись варто ТІЛЬКИ на свій страх і ризик. Паралелі з Біблією я не побачила, бо не вірую. Але сам по собі фільм неперевершений. Не все, що важко дивитись - погане. Ця стрічка потужна, проте вона все ще неймовірно важка.
    -1
  2. Гість Адріана
    #5 Гість Адріана Рутульці 25 вересня 2023 02:20
    Ого?!Неочікуваний сюжет.
    0
  3. Sonsweety
    #4 Sonsweety Троянці 30 червня 2023 22:18
    Бездарно, з заявкою на вищу творчість.

    Ні. Фільм - не сподовся. Взагалі.
    Навіть якщо несе вищу місію.
    Арт-хаус.
    Паралелі з Біблією, особисто я бачу натянутими за волосинку, нібито виправдовувати нікуди негодну роботу творців цього "шедевра"

    Не рекомендую гаяти час
    -1
  4. Гість Тетяна
    #3 Гість Тетяна Рутульці 17 червня 2023 00:24
    Сьогодні мій день народження
    У мене є мрія бути щасливою і довкола робити інших щасливішими

    Для реалізації мрії потрібен ресурс

    5363542091609744

    Я вірю в те, що всесвіт підтримує нас і роблячи інших щасливішими тобі щастя примножується
    -1
  5. носій унікального досвіду
    #2 носій унікального досвіду Троянці 15 квітня 2021 20:44
    Фільм - алегорія на нездорове кохання. Висновок простий: не кохайте тих, для кого ви не на першому місці, бо буде так... Фільм не надто глибокий, але доволі турбуючий. Думка доноситься прямо, хоча і через певні óбрази. Проте режисерська робота - вищого рівня. Таку подачу не часто зустрінеш. Фільм вартий уваги.
    -3
    1. Гість
      #1 Гість Рутульці 14 вересня 2021 21:28
      Не глибокий! думаю,що ви його не зрозуміли. Спершу я подумала,що режисер хотів показати відношення людей до нашої планети,як ми все руйнуємо і нічого не цінуємо.Але, я вирішила дізнатися,що автор хотів показати насправді і була щиро вражена тим,що не збагнула цього одразу,адже це так очевидно. Він - це бог,жорстокий та егоїстичний,мати - це матінка природа(водночас Марія,яка народжує Ісуса) вона уособлює святість,щирість і добро,яка піклується, відновлює дім і турбується про Нього,а дім - це рай.Мати так і каже - наш дім,це наш рай. Перші гості,які зійшли в дім(рай) - Адам та Єва,далі їхні сини Каїн та Авель, потоп, потім народження божого дитяти і т.д. Вкінці,вочевидь,режисер показав апокаліпсис і новий початок. Фільм неймовірний. Раджу передивитися ще раз.
      +7
  6. Гість Наталка
    #0 Гість Наталка Рутульці 16 грудня 2020 16:47
    Неймовірний,з глибоким сюжетом, змушує задуматися,розкриває людську сутність. Про циклічність нашого буття. Щоб не було, а людство знов і знов наступає на одні і ті ж граблі.Фільм не для всіх.Він не легкий і не простий. Минуло пів року після перегляду,а я досі під враженнями. .
    +9
    1. OmegaUKR
      #-1 OmegaUKR Троянці 24 грудня 2020 13:01
      Фільм дійсно вартий уваги!
      +5
Авторизація