Мері Шеллі та монстр Франкенштейна
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.5
16 604
2
+2020

Опис Мері Шеллі та монстр Франкенштейна

Цікава та повчальна біографічна драма про життя талановитої англійської письменниці Мері Шеллі, її особисту наївність, помилки молодості та роботу над всесвітньо відомим фантастичним бестселером XIX століття «Франкенштейн». 

За сюжетом, вісімнадцятирічна Мері Уолстонкрафт Годвін, дочка відомого лондонського філософа, знайомиться з молодим поетом Персі Біші Шеллі. Між молодими людьми швидко зав'язуються стосунки. При цьому у молодого вільнодумця вже є дружина і маленький син, через що закохана пара не може офіційно вступити в шлюб. Проте поет переконує дівчину почати з ним жити з ним в одному будинку. Після довгих коливань Мері погоджується, що робить її ізгоєм в очах суспільства. Але переживши психологічний тиск суспільства, дівчина починає працювати над своїм легендарним романом про схибленого вченого-відлюдника Віктора Франкенштейна…

Фільм «Мері Шеллі та монстр Франкенштейна» (2017) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам біографічних драм.

Дивитися Мері Шеллі та монстр Франкенштейна онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Каталіна
    #2 Каталіна Троянці 18 жовтня 2023 19:42
    Фільм викликає неоднозначні почуття. На початку мені було нудно але потім стало трохи цікавіше, цінець доволі достойний. Атмосфера чудова, фільм на осінь те що треба)
    Сподобалось що показали проблеми тогочасних жінок. Рекомендую переглянути)
    0
  2. Kristi
    #1 Kristi Троянці 24 серпня 2023 00:29
    таємчничий і моторошний фільм
    +1
Авторизація