Труп нареченої
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.3
32 997
6
+5866

Опис Труп нареченої

Відмінна, весела та зворушлива готично-містична казка від Тіма Бартона та Майка Джонсона, що розповідає дивовижну історію кохання молодого чоловіка та примари. 

За сюжетом, у чорно-білому містечку вікторіанської епохи, де новини оголошує глашатай з дзвіночком, сімейства Ван Дорт та Еверглот готуються до весілля своїх дітей. Весілля взаємовигідне: збіднілі аристократи Еверглоти врятуються від злиднів, а риботорговці Ван Дорти увійдуть до «вищого світу». При цьому, почуття нареченого та нареченої, Віктора та Вікторії, нікого не цікавлять. Вони знайомляться тільки на репетиції весілля, на щастя, подобаються один одному, але репетиція не вдається - Віктор плутає слова, підпалює майбутню тещу, та спантеличений тікає до прилеглого лісу. Там він вчиться говорити слова обітниці в правильному порядку, а закріплюючи успіх, надягає кільце на найближчу гілочку. Щоправда гілочка виявляється пальчиком нещасної померлої дівчини, яка оживає та погоджується на шлюб…

Мультфільм «Труп нареченої» (2005) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам творчості Тіма Бартона.

Дивитися Труп нареченої онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 6:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. незадоволена особа
    #4 незадоволена особа Рутульці 17 грудня 2022 21:11
    Кінець мульта жахливий. Я надіявся що Віктор буде з Емілі.
    0
  2. Вовчик-братик
    #3 Вовчик-братик Рутульці 31 жовтня 2022 20:04
    Залишаю коментар по проханню фанатиків. Все сподобалося, Емілі взагалі крашиха(сам би їй пропозицію зробив). Багатьом дорослим не зайде, тому що не порно 100 %.
    Раджу тим хто шукає щось схоже зайти на сайт porno.hub
    -1
    1. Yuriy03
      #2 Yuriy03 Троянці 31 жовтня 2022 20:13
      а що п0рн0 тільки дорослі дивляться? малі п$здюки спокійно обходять всі ці підтвердження чи виповнилося 18.
      А які це фанатики просили Вас залишати комент з посиланням на п0рнхаб?
      0
  3. лексана
    #1 лексана Рутульці 13 жовтня 2022 19:12
    Першу частину фільму мене дратувало те, як безцеремонно Емілі забрала Віктора зі світу живих і те, що навіть після його розповіді вона тоді під час його розмови з вікторією знову ж повернулась з ним до мертвих. Проте у кінці фільму мені стало її шкода до сліз. І дуже мило що у фільмі згадали українські замовляння та використали український вигук. Мультфільм неймовірний!
    0
  4. морс
    #0 морс Троянці 15 серпня 2021 20:40
    Дуже дивно що тут ніхто не залишив коментарі, адже мультфільм надзвичайний, все прекрасно, графіка, музика, звуки, репліки, переглянув уже другий раз, всім рекомендую для перегляду. Впевнений що сподобається дуже багатьом дорослим. А ще буду дуже вдячний, якщо хтось порадить щось схоже, бо сам я такого щось не зустрічав.
    +6
    1. Yuriy03
      #-1 Yuriy03 Троянці 31 жовтня 2022 20:21
      з лялькової анімації дуже сподобалася Кораліна, можна ше Паранорман(але він менш прикольний), ше є Жах перед Різдвом.. .Якщо бажаєте чогось світлого, то Фантастичний містер Фокс, Острів Собак, Маленький принц, Кубо.
      0
Авторизація