Ель Каміно / El Camino: Пуститися берега
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.3
26 268
2
+8092

Опис Ель Каміно / El Camino: Пуститися берега

Відмінне повнометражне продовження культової кримінальної драми «Пуститися берега», що розкриває одне з головних нерозкритих питань серіалу: так що ж далі сталося з нехлюєм Джессі Пінкменом далі? 

Після того, як Волтер Вайт, здав Джессі неонацистам, але повернувся за ним і ціною власного життя врятував свого колишнього учня з полону, Пінкман їде на El Camino у незвідану далечінь, переховуючись від копів та наркоконтролю. Через шість років зухвалий Пінкман, добряче битий життям, значно постарішав, став мовчазним, суворим і трохи більш розважливим. Все, що залишилося Джессі - попрощатися із жахливим минулим і відпустити його. Але як завжди в житті, ніщо важливе не дається дуже просто…

Фільм «Ель Каміно» або ж «El Camino: Пуститися берега» (2019) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам кримінальних драм, а особливо фанатам легендарного серіалу Вінса Гіллігана.

Дивитися Ель Каміно / El Camino: Пуститися берега онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. pload2011
    #2 pload2011 Троянці 4 травня 2023 22:43
    Після класного повнометражного фільму перейду до серіалів, які на різних сайтах отримали більше хороших відгуків
    0
  2. Zeves
    #1 Zeves Божества 2 грудня 2019 23:32
    Сильний вийшов фільм. Можливо тим, що переживши те, що пережив Джессі, неможливо не змінитись. І він змінився. Подорослішав. І нарешті персонаж викликав симпатію. 10 з 10. Гідне завершення відмінного серіалу.
    +16
Авторизація