Міст шпигунів
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.6
26 336
0
+4951

Опис Міст шпигунів

Відмінна суміш шпигунського трилера та історичної драми про відомий епізод протистояння радянської та американської розвідок часів «Холодної війни».

Як відомо, влітку 1957 року агенти ФБР затримали в Нью-Йорку радянського розвідника Рудольфа Абеля. Його засудження в розпал холодної війни вважається справою вирішеною, але відповідно до вимоги закону йому все ж призначають судового адвоката - юриста по страхових справах Джеймса Донована. Той ніколи в житті не захищав іноземних шпигунів, і він не горить бажанням цим займатись, оскільки в очах громадськості одразу стає майже шпигуном та щонайменше латентним «комуністом». Однак Донован чесно виконує свою роботу і захищаючи клієнта доходить до Верховного суду, наполягаючи на тому, що під час обшуку Абеля не було дотримано всіх формальностей, тому знайдені докази не можна було використовувати. Тим часом радянські ВПС збивають шпигунський літак Френсіса Гері Пауерса. Після того як суди США і СРСР засуджують обох шпигунів до тривалого ув'язнення, уряд просить Донована організувати в Східній Німеччині обмін Абеля на Пауерса…

Фільм «Міст шпигунів» (2015) – черговий історичний шедевр від неперевершеного Стівена Спілберга, який буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі.

Дивитися Міст шпигунів онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація