007: Спектр
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
0
23 283
1
+4345

Опис 007: Спектр

Черговий успішний високобюджетний блокбастер, який неймовірним напливом екшену укупі з неймовірною вишуканою атмосферою не дозволяє глядачеві занудьгувати практично ні на хвилину. 

Цього разу Джеймс Бонд, виконуючи завдання, заповідане йому покійною М, переслідує терориста, який намагається організувати масовий теракт в Мексиці. Шукаючи замовників можливого теракту, агент 007 дізнається про існування глобальної таємної організації, яка називає себе «Спектр». Також Бонд з'ясовує, що очолює цю злочинну структуру людина, яку вже багато років вважають загиблим. Тим часом в Лондоні новий глава Об'єднаної служби розвідки бореться з новим М за закриття програми «Два нуля» і за заміну оперативників на кшталт Бонда системами стеження і телекерованими дронами…

Фільм «007: Спектр» (2015) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам легендарної франшизи про непереможного агента британської розвідки.

Дивитися 007: Спектр онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Yuriy03
    #1 Yuriy03 Троянці 15 листопада 2021 09:59
    Потрібно було подивитися перед Не час помирати.
    Мені фільми з Крейгом заходить найбільше. Ці Бонди якісь приземлені, динамічніші, навідміну від фільмів до 2006 року, де графон такий, шо смішно дивитися. Одна тільки сцена з вибухом під кінець фільма чого вартує, найбільший вибух в історії кіно, а з іншої сторони нахіба він там, хіба заради видовищності. Ось саме такі фільми як 007 та Місія Неможлива захоплюють, мінімум спецефектів, багато натури.
    Тепер щодо Крейга, не віриться, що із такою зовнішністю можна спокушати жінок, і тут він програє всім іншим Бондам.
    Щодо фільма, 007 ігноруючи накази М починає полювання на організацію. От і все. Вальц, двічі володар Оскара тут грає....ображеного антагоніста. От і весь фільм, Бонд є Бонд, сюжет один і той же з фільма у фільм.
    Моніка Белуччі тут ваще на 5 хв зайшла. Леа Сейду прекрасна)
    Коротше, рейтинг фільм заслуговує 6 агентів нуль нуль з 10. Не найкращий Бонд за останні 15 років
    +1
Авторизація