Молодий Папа
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.4
12 013
0
+3640

Опис Молодий Папа

Неймовірно крута телевізійна драма про молодого понтифіка, який не лише починає радикально змінювати позиціонування Папи Римського, але і знаходить спосіб повернути цікавість людства до того, що відбувається всередині католицької церкви. 

За сюжетом, під час виборів чергового понтифіка, конклав кардиналів серйозно прорахувався. Підсумок виборів чергового папи Римського начебто був вирішений наперед, кардинали трохи розслабилися, і переможцем став той, на кого найменше розраховували, - американець Ленні Белардо, 47 років. Мало того що новий Папа іншого континенту, мало того що він лише «школяр» у порівнянні з досвідченими інтриганами в рясах, так ще й абсолютно невідомий своїми планами та намірами, добра від яких ніхто не чекає. І не даремно. Насамперед Ленні велить відтепер називати іменувати його Пієм XIII, потім виписує з Америки свою виховательку - настоятельку притулку, в якому виріс, головного союзника і порадника сестру Мері. Загалом, поводиться зухвало, мучиться кошмарами, багато курить, здається, не дуже вірить в Бога, а в якості дебютного виходу до пастви влаштовує таке «шоу», якого Папський престол не знав за всі роки свого існування…

Серіал «Молодий Папа» (2016) буде цікаво дивитись наживо в українському перекладі усім шанувальникам якісної та захоплюючої драми.

Дивитися Молодий Папа онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація