Дивись українською!
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
3 666
1
+3131

Опис Дивись українською!

Чудовий документальний проект від телеканалу UA: Перший про поступову, але дієву експансію якісного українського дубляжу в кінематографі. 

Чи знали ви, що голоси голлівудських акторів закріплені за конкретними українськими акторами? Чи те, що голлівудські кіностудії ретельно слідкують за відповідністю українських акторів дубляжу їхнім високим стандартам? 

А чи пам’ятаєте ви, як складно впроваджувався український дубляж для прокату в кінотеатрах? І про те, що після успіху озвучення мультфільму «Тачки», долю українського дубляжу вирішив сам глядач, обираючи між російським та українським дубляжем на користь останнього? 

Про це та багато іншого йдеться у чудовому документальному проекті «Дивись українською!» (2019), який буде цікаво дивитись наживо усім любителям кіно.

Дивитися Дивись українською! онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Bulldog
    #1 Bulldog Троянці 18 вересня 2023 21:06
    Така собі документалка. Хронометраж малий, наведені приклади дубляжу є чи не найвідомішими з усіх можливих, актори дубляжу теж, як то кажуть, "на слуху", нічого нового для себе я по-суті не дізнався. Безвідповідальне відношення авторів до власної ж документалки, а, отже, неповага до глядача. Більше поставити не можу. 6/10. Поклав вподобайку лишень за те, що автори висвітлюють важливий аспект української культури. Тим не менш, для "новачків" раджу. Підтримуймо українське!
    0
Авторизація