Таємний щоденник Симона Петлюри
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.4
24 180
6
+8284

Опис Таємний щоденник Симона Петлюри

Симпатична історична драма в якій відомий український режисер Олесь Янчук намагається відновити репутацію дискредитованого радянською владою українського державного діяча часів національно-визвольних змагань Симона Петлюри.

Сюжет стрічки розповідає про роки, проведені Петлюрою в еміграції в Парижі. В свій щоденник він записує спогади про свою діяльність в Україні, повертаючись до знакових епізодів протистояння за незалежність УНР. Згадуючи часи своєї політичної активності, Петлюра розуміє, що боротьба за незалежність країни велася не тільки із зовнішніми ворогами, але і з українцями, які бачили майбутнє УНР по-різному…

Фільм «Таємний щоденник Симона Петлюри» (2018) буде цікаво дивитись наживо усім шанувальникам історико-біографічної драми.

Дивитися Таємний щоденник Симона Петлюри онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 6:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. vampie
    #6 vampie Троянці 8 лютого 2024 18:36
    чому фільм не відтворюється?
    -1
  2. Світлана
    #5 Світлана Рутульці 15 липня 2021 22:30
    Дуже крутий фільм. Нарешті. в Україні почали знімати фільми справжні, емоційно сильні, щирі, з якісною грою акторів. Справжня істрична драма. Особливо боляче, що Совєти досягли своєї мети: ім'я Симона Петлюри дискредитоване перед нащадками. В нашому місті є вулиця Винниченка, проспект Грушевського, а вулиці Петлюри я не пригадую. В Парижі є бібліотека ім. Петлюри, а у нас в Україні знов не пригадую жодної установи або закладу його імені. Дуже прикро і боляче. що наслідки чорних справ радянської влади ми, і навіть наші нащадки, ще довгі роки відчуватимуть на собі. І саме автори цього фільму намагаються відновити справедливість й показати справжню роль Симона Петлюри в історії України і боротьбі за незалежність. Велике спасибі і велика шана всім причетним. Моя оцінка 10 з 10.
    +6
  3. Нонна
    #4 Нонна Рутульці 31 травня 2021 09:52
    Раджу переглянути!!! Чудові в нас актори. Гарний фільм, гарна музика. Багато знищено документів і доказів, тому важно однозначно оцінити минуле. З Болбочаном теж повелися несправедливо...
    +3
  4. Уля
    #3 Уля Рутульці 17 квітня 2021 10:47
    Дякую за можливість переглянути фільм! Дуже сподобався
    +3
  5. Євгенія Гордієвських
    #2 Євгенія Гордієвських Рутульці 3 березня 2021 16:01
    ІДЕАЛЬНО!!!!!!Дякую )
    +4
  6. Гість Олександр
    #1 Гість Олександр Рутульці 23 лютого 2021 16:53
    Файна iсторiя. Фiльм дуже сподобався. Дякую.
    +6
Авторизація