Дружина доглядача зоопарку
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7
15 540
1
+1517

Опис Дружина доглядача зоопарку

Симпатична історична драма про родину польських зоологів, які ризикуючи власними життями, врятували життя сотень юдеїв у роки Другої світової війни.

За сюжетом, коли у 1939 році до Варшави входять німецькі війська, директору міського зоопарку Яну Жабинському та його дружині Антоніні доводиться змиритись з новою владою. Незабаром нацисти вивозять всіх цінних тварин і знищують тих, хто не потрібен берлінським зоологам. Тим часом у Варшаві створюється єврейське гетто, куди переселяють кращих друзів Жабинського. Одного разу зоологам приходить в голову, як допомогти євреям і утримати зоопарк на плаву. Вони пропонують нацистам створити в спорожнілому закладі свиноферму, щоб у солдатів завжди було свіже м'ясо. Жабинські завозять з гетто харчові недоїдки на корм тваринам, і це дозволяє таємно, вивозити на свободу єврейських жінок та дітей…

Фільм «Дружина доглядача зоопарку» (2017) буде цікаво дивитись наживо українською усім шанувальникам історико-біографічних драм.

Дивитися Дружина доглядача зоопарку онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Гість Віра
    #1 Гість Віра Рутульці 20 листопада 2023 15:08
    Война... что может быть страшнее...Сейчас русские солдаты убивают украинцев, как фашисты в 39 году! Украина возродится обязательно, а русским вечный позор!!!
    +3
Авторизація