Кравчиня. Помста від кутюр
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.1
17 201
3
+3236

Опис Кравчиня. Помста від кутюр

Драматичний трилер з елементами комедії та «чорного» гумору про дівчину, яка мститься половині містечка, яке гнобило її в юності.

Події розгортаються в глухій австралійській провінції у 1950-і роки. До маленького містечка Дунгатер приїжджає модельєр Тіллі Даннадж. Чверть століття тому її звинуватили у вбивстві однокласника і відіслали в закритий інтернат, де після тривалих знущань дівчині вдалося втекти та дістатись Європи. Тепер Тіллі повернулася додому, щоб помститися усім, хто розлучив її з матір'ю. Її вишуканою зброєю проти лицемірних мешканців Дунгатера стане гламурна паризька мода, що перетворює непоказних жінок в справжніх красунь та зводить з розуму чоловіків…

Фільм «Кравчиня. Помста від кутюр» (2015) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам трагікомедій.

Дивитися Кравчиня. Помста від кутюр онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Геннадій Палій
    #3 Геннадій Палій Троянці 2 вересня 2023 07:21
    Фільм більше про огидне людське суспільство ніж про моду.
    Особисто я у захваті!!!
    0
  2. diane.dw
    #2 diane.dw Троянці 3 червня 2022 11:08
    Словосполучення "від кутюр" в назві є неправильним, бо тоді наче перекладається з рос. "от кутюр", але насправді слово є французького походження - haute couture (висока мода або високе пошиття), тому правильно сказати от кутюр/от-кутюр)
    +8
  3. Юлія
    #1 Юлія Троянці 16 квітня 2020 22:48
    Давно бачила позитивні відгуки про цей фільм. Але щоб аж так зайшло й не думала. На останній фразі героїні почала плескати в долоні. В голові крутиться тільки ВАУ! ВАУ! ВАУ!
    +8
Авторизація