Нескінченний поїзд / Потяг нескінченності
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.5
13 186
1
+3939

Опис Нескінченний поїзд / Потяг нескінченності

Чудовий фантастичний мультсеріал про уперту дівчинку-підлітка, яка знаходить таємничий поїзд, кожен вагон у якому представляє свій власний всесвіт.

Головна героїня – дівчина на ім’я Тюльпана (Тюлеб), яка захоплюється розробкою комп'ютерних ігор. Одного дня, намагаючись дістатися до табору ігрового дизайну, дівчина потрапляє на загадковому нескінченному поїзді з безліччю вагонів, кожен з яких - це самостійна всесвіт. Дічина розуміє що потрапила в квест-пасту і для того аби повернутися додому, вона має розгадати таємницю поїзда…

Мультсеріал «Потяг нескінченності» або ж «Нескінченний поїзд» (2019) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам фантастики.

Дивитися Нескінченний поїзд / Потяг нескінченності онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Blackwin
    #1 Blackwin Троянці 31 серпня 2022 16:03
    Нескінченний потяг — один з дійсно шедевральних мультсеріалів нашого часу з, на жаль, сумною історією кінця. Я шалено рекомендую його до перегляду, це зовсім не дитячий мультсеріал на перший погляд, з кожним сезон він бере все вище і вище ступінь крутості. Сумно, але мультсеріал вирішили закрити з-за його "недитячості", тому ми не зможем отримати відповіді на наші питання, які мали бути розкритими впродовж існування мультсеріалу. Дивитись рекомендую всім, але більше дорослим, тому що серії третього сезону потребнують великого відрефлексування і дітям не з першого разу все буде зрозуміло.
    +8
Авторизація