2+1 / Завтра все лиш починається
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
7.4
12 037
0
+2525

Опис 2+1 / Завтра все лиш починається

Дотепна, місцями весела, місцями сумна мелодраматична трагікомедія про батька і доньку, до яких раптово повертається давно зникла мати дівчинки. 

За сюжетом, безтурботний гульвіса на ім’я Сем одного дня отримує несподіваний «подарунок». Крістін, з якою у нього роком раніше був короткий курортний роман, привозить йому немовля і заявляє, що це його дочка Глорія. Після цього Крістін зникає. Сем не планував виховувати дітей і намагається розшукати Крістін, щоб повернути їй дівчинку. Однак незабаром він прив'язується до Глорії і починає щиро дбати про неї. Пошуки приводять Сема в Лондон, і він залишається там жити і працювати каскадером. Проходять роки. Глорія виростає в чарівну школярку, що обожнює батька і нудьгує по матері. Раптово Крістін повертається в життя дочки і оголошує, що душевні і життєві проблеми, через які вона відмовилася від дитини, залишились в минулому і що тепер вона хоче отримати опіку над дівчинкою…

Фільм «2+1» або ж «Завтра все лиш починається» (2016) симпатична але сумна історія, яку буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам драми.

Дивитися 2+1 / Завтра все лиш починається онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуків 0:
Залишити відгук
Написати відгук

Авторизація