Кінець ї***ого світу
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
8.1
21 172
3
+3846

Опис Кінець ї***ого світу

Відмінний та подекуди вже культовий пригодницький серіал про захоплюючі пригоди двох юних соціопатів. 

Джеймс - відлюдний підліток «з проблемами», частина яких з'явилася через те, що, коли він був маленьким, його мати наклала на себе руки на очах у сина. З тих пір Джеймс втратив здатність до емпатії і почав вбивати тварин, маючи намір згодом перейти на людей. Алісса - бунтівна соціопаткой, яка вирішує втекти з дому, щоб знайти батька, що вже давно пішов з сім'ї. Джеймс погоджується скласти їй компанію, припускаючи, що Алісса стане його першою жертвою, але в дорозі вони розуміють, що у них немає нікого ближче один одного. У пошуках батька дівчинки вони вломилися в чужий будинок, вбили його господаря-гвалтівника, зіткнулися з безліччю негідників і нарешті навчилися довіряти один одному…

Серіал «Кінець ї***ого світу» (2017) буде цікаво дивитись українською наживо усім.

Дивитися Кінець ї***ого світу онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 3:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Тарас
    #2 Тарас Рутульці 7 грудня 2020 12:02
    А от мені зайшов серіал)
    +6
    1. Vladimir
      #1 Vladimir Троянці 7 грудня 2020 17:38
      Я навіть пильніше почав придивлятись до британського кіно. Знайшов багато цікавого для себе. Цей серіал зокрема, цікавий, мені сподобався. Але сезони помітно відрізняються, так як для першого сезону було першоджерело.
      0
  2. error
    #0 error Троянці 1 липня 2020 02:18
    Почитавши опис і побачивши оцінки серіалу вирішив подивитися, але чекало розчарування. Нудні персонажі, сюжет подається якось нецікаво і в'яло, зйомка теж виглядає дешево. Ідея ніби як і цікава, показати двох підлітків один з яких відбитий покидьок і не заслуговує життя, але все ж реалізація виявилася максимально примітивною і сірою.
    -3
Авторизація