Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.9
20 107
4
+2834

Опис Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів

Дотепна та доволі оригінальна суміш фентезі та бойовика про те, що президент США Лінколь був не лише реформатором, але і мисливцем на кровопивць. 

За сюжетом, після того як в ранньому дитинстві юний Абрагам Лінкольн став свідком того як вампіри вбили його матір, хлопчик вирішив присвятити життя справі помсти. Спочатку за допомогою сокири, а потім за допомогою політичної кар’єри. Армія кровопивців, яким він кинув виклик, росте з кожним днем, але допомога приходить звідти, звідки Лінкольн менше всього очікував…


Фільм «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів» (2012) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам яскравих треш-бойовиків.

Дивитися Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 4:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Pakosti
    #4 Pakosti Троянці 10 грудня 2023 00:55
    ем режисер Тімур Нуруаху_ович Бекмамбітов - російський кліпмейкер, власник номінації "Залатой арёл". Є казахом єврейського походження, але номінація звісно руснява, втік закордон і лизав сраку русні дистанційно. Сам фільм ,ну він тупий і в дурному світлі висвітлює США, а це є прихована пропаганда і коли я це переглядав, то трохи здригнувся від діареї. Фільм є російським лайном ,як не крути, а людям які випадково знайшли це г_вно як я, свайпати і рефлексувати.
    0
  2. forest
    #3 forest Троянці 9 грудня 2023 19:10
    А непогане кіно, виявилося. Багатенько кровушки та це виправдано жанром))) кілька разів аж підстрибрула від неочікуваності)))
    -1
  3. Гість Юля
    #2 Гість Юля Рутульці 6 листопада 2023 19:08
    фільм гарний,але коли Марія сказала йому що вони спізнюються до театру стало так сумно, аж стиснуло в грудях.. видатна людина була..
    -1
  4. Mr.Lev
    #1 Mr.Lev Троянці 22 грудня 2020 19:30
    фільм крутезний я його дивлюсь кожного року 10/10 топ ваще зрив мозга
    і ще одне сайт дуже крутий я тут уже 2 дня і уже подивився 6 фільмів круть
    +4
Авторизація