Не хвилюйся, він далеко не піде
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.9
4 825
1
+88

Опис Не хвилюйся, він далеко не піде

Нетривіальна та життєстверджуюча біографічна драма з елементами комедії про відомого американського карикатуриста з інвалідністю. 

В центрі сюжету – історія Джон Келлахан, який в середині 1970-х вір розгульне життя та відривався як міг. Одного дня, не протверезівши як слід, Джон починає новий алкомарафон зі своїм другом Декстером. Мандруючи між різними ресторанами, друзі потрапляють в страшну аварію, коли на шаленій швидкості водій приймає стовп за виїзд із автостради. Декстер відбувається парою синців, а от Джон отримує серйозне пошкодження хребців і повний параліч нижче грудей. Прийти до тями після ДТП і звикнути до особливостей нового життя Джону допомагає масажистка зі Швеції на ім'я Ану, в яку герой закохується з першого погляду. Алкоголізм Джон намагається вилікувати за програмою «12 кроків» в групі багатого і хворого на СНІД хіпі на ім'я Донні. Довгий процес прийняття себе після аварії починає давати свої плоди, коли Келлахан виявляє талант малювати дотепні і часто образливі карикатури на американське суспільство.

Фільм «Не хвилюйся, він далеко не піде» (2018) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам якісних біографічних драм та талантів Хоакіна Фенікса.

Дивитися Не хвилюйся, він далеко не піде онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. ivannnik
    #1 ivannnik Троянці 2 вересня 2021 21:20
    ??? ...KINO просто шикарне. Дуже глибоке, змушує задуматися. Просто клас.
    +1
Авторизація