Операція Ентеббе
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.8
10 639
2
+319

Опис Операція Ентеббе

Захоплюючий трилер заснований на реальних подіях про причини та наслідки однієї з найзухваліших контртерористичних операцій в історії. 

Події розгортаються влітку 1976 року. Арабські фанатики, що ведуть непримиренну боротьбу із Ізраїлем відчувають гострий дефіцит підтримки, нових кадрів і уваги з боку далеких від Близького Сходу країн. Щоб в черговий раз змусити звернути на себе увагу дипломатів усього світу, група палестинців і два німецьких радикала організовують викрадення літака, що летить з Парижа в Тель-Авів. Захоплений лайнер здійснює посадку в африканській Уганді, і більше сотні заручників, серед яких багато ізраїльтян, опиняються в полоні у терористів. Лідер Уганди Іді Амін планує отримати власну вигоду від видачі заручників. Перед урядом Ізраїлю і особисто прем'єр-міністром Іцхаком Рабіном постає непросте питання: вести із загарбниками переговори чи віддати перевагу силовому вирішенню проблеми?

Фільм «Операція Ентеббе» (2018) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам трилерів.

Дивитися Операція Ентеббе онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгуки 2:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. Чоловік
    #2 Чоловік Рутульці 23 грудня 2021 23:23
    Жиди самовільно захопили і знищили цілу державу за гроші накрадені під час 2СВ, а тут їх показують як жертв...
    -7
  2. Kostiantyn Verbytskyi
    #1 Kostiantyn Verbytskyi Троянці 23 червня 2021 16:11
    дуже сильно напрягав цей шабащ, типу танець з єврейською пісенбкою вкінці при штурмі. Реально бісило. От весь фільм класний, а ця дичина з танцями тупо не в тему.
    +3
Авторизація