Погоня за ураганом
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
5.1
19 284
1
+2529

Опис Погоня за ураганом

Динамічний та захоплюючий американський фільм-катастрофа від режисера культових екшнів «Форсаж» та «Три ікси» Роба Коена.

За сюжетом, брати Вілл та Бриз колись в дитинстві під час урагану втратили батька і тепер до атмосферних аномалій відносяться з побоюванням: колишній військовий Бриз при найменшій загрозі торнадо «займає оборону» в своїй ремонтній майстерні, а Вілл, що став метеорологом, займається вивченням штормів, щоб навчитись з ними боротись. Після довгих літ розлуки брати зустрічаються в прибережному містечку Галфпорт напередодні Бурі століття - на американське узбережжя насувається ураган найнебезпечнішою, п'ятої категорії. Населення евакуйоване, але Вілл і Бриз раптово виявляються заручниками зухвалого пограбування - команда зловмисників вирішила скористатись ураганом, щоб прикрити напад на банківське сховище. Грабіжники ще не знають, що приготувала для них природа, брати ж навчилися використовувати стихію собі на благо…

Фільм «Погоня за ураганом» (2018) буде цікаво дивитись українською усім шанувальникам екшнів, що спираються виключно на силу спеціальних ефектів.

Дивитися Погоня за ураганом онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. kexak
    #1 kexak Троянці 10 січня 2023 20:11
    Крутий фільм, гарна задумка та майже гарна реалізація, якби не каряві ефекти деякий речей, які стрьомно виглядають. По сюжету прям те, що потрібно, завжди може змінюватися напрям, здавалося б, поїхали до Шерифа, і все, але все пішло зовсім по іншому, що і додає більше емоцій. Як для мене, людини яка дивиться фільми лише місяць, і передивився лише близько 20, цей на 8 із 10, спецефекти дуже ріжуть очі, в порівняні з реальними можливостями, навіть на ті роки.
    0
Авторизація