Битва статей
FHD 1080p
  • Дивлюсь
  • Улюблене
  • Перегляну
  • Переглянуте
6.7
4 084
1
+814

Опис Битва статей

Симпатична спортивно-біографічна драма про скандальний та знаменитий тенісний матч, який свого часу визначив подальше американське ставлення до жіночого тенісу.

За сюжетом, провідна американська тенісистка Біллі Джин Кінг не може змиритись з тим, що жінки в її спорті отримують куди менші виплати  призових, ніж чоловіки, хоча їхні матчі збирають стільки ж глядачів. Коли Тенісна асоціація робить Кінг чергову образливу пропозицію, спортсменка не витримує і разом з подругами в 1973 році створює свій власний чемпіонат. Тим часом колишній чемпіон з тенісу серед чоловіків Боббі Ріггс придумує, як повернутися на перші сторінки газет. Він публічно заявляє, що жіночий теніс нічого не вартує в порівнянні з чоловічим, і запевняє, що виграє у будь-якої з кращих тенісисток світу, хоча провідні спортсменки вдвічі молодші за нього. Кінг не звертає на нього уваги, але одного дня обставини змінюються…

Фільм «Битва статей» (2017) буде цікаво дивитись українською наживо усім шанувальникам життєствердних спортивних драм.

Дивитися Битва статей онлайн українською в HD
Онлайн Трейлер
Відгук 1:
Залишити відгук
Написати відгук

  1. eomimm
    #1 eomimm Троянці 20 червня 2023 22:38
    хороша біографічна драма, цікаво спостерігати за персонажами. я дійсно в захваті! і нарешті гомосексуальні стосунки в серіалі не є ні головною трагедією ні головною темою, вписуються, невимушено. гра акторів чудова! за таке кіно тільки дякувати!
    +1
Авторизація